Турчин даде €1800 за музикална уредба на трактора си

1
Когато трактористът се връща от къра, комшиите му разбират отдалече
Когато трактористът се връща от къра, комшиите му разбират отдалече

Когато Мурат Карлъоглу се връща от къра, комшиите му разбират отдалече.

30-годишният фермер е похарчил над 7 000 турски лири (близо €1 800) за озвучителна система на трактора си, за да може да надува любимата си музика където и да се намира.

Земеделецът-аудиофил се възползва от пълните възможности на уредбата най-вече на нивата, където силният шум не пречи никому. Тракторът му имал доста читава стереосистема, но мощността ѝ била незадоволителна. Ето защо Карлъоглу спестявал известно време, за да може да обзаведе своя Massey Ferguson 266G с озвучаване, достойно за някой от проектите на West Coast Customs, пише Факти.бг

Системата с мощни говорители, "пищялки" и грамаден събуфър, захранвани от мощни усилватели, е превърнала Мурат в истинска звезда в родния Назълъ в провинция Айдън. Съседите му са свикнали със силната музика и повечето харесват ексцентрика, защото пускал все хубави турски песни.

Най-големият почитател на музикалния трактор обаче е кучето Джеси. Откакто е инсталирал мощната аудиосистема, Карлъоглу всеки ден е съпровождан от териера. Интересът на медиите Мурат кара да се замисли за бизнес възможностите, които му предоставя славата. 30-годишният турчин планира да дава под наем трактора си за сватби и други радостни поводи.

Източник: Факти.бг
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари