Цветанов: Мислех, че съм познавал Пламен Нунев, но той изроди каузата и идеята, с която започнахме

5
ПП „Републиканци за България“ откри първия си офис в Русенска област
ПП „Републиканци за България“ откри първия си офис в Русенска област Видео: Русе Медиа

Искаме да стигнем до хората и да говорим за проблемите на сегашното управление, заяви Цветанов

Партията на Цветан ЦветановРепубликанци за България“ откри първия си офис в Русенска област. Той се намира в Русе и е отворен за всички, които са дясномислещи и споделят евроатлантическите ценности, както и за всички етноси. „Ние не делим хората, които искат да работят за едно по-добро утре“, заяви областният координатор на партията в Русе Бранимир Стефанов. Той обяви, че в началото на 2021 г. ще се организират срещи по секторните политики, като особено голям е интересът към земеделието.

Партията трябва да има своите експерти. Ще направим отворени врати при представянето на 15-те ни секторни политики, където да се задават въпроси и да се споделят идеи от всички, а политическото говорене да бъде на заден план. Искаме да стигнем до хората и да говорим за проблемите на сегашното управление“, заяви самият Цветан Цветанов, предава Русе Медиа.

Един от най-сериозните проблеми според него е приемането на бюджет 2021-а, който е бил гласуван без никакъв смислен дебат. В ситуацията на пандемия и криза не е предвиден буфер, а заложените приходи не могат да се изпълнят, каза още Цветанов. Той коментира, че още отсега има 5 млрд. лв. недостиг, тъй като са предвидени приходи от 47 млрд.лв. и разходи от 52 млрд.лв. Според Цветанов правителството не е било подготвено за пандемията и страната ни е в хаос, първа по смъртност в Европа.

Приходите намаляват, много бизнеси затварят, а у хората има един невероятен страх от управляващите. В Русенска област емблематично лице за това е Пламен Нунев. Мислех, че съм го познавал, но не съм предполагал, че ще изроди каузата и идеята, с която започнахме. Предателството към ценностите, които имахме в началото, ме принуди да напусна ГЕРБ. И всички, които усещат същото като мен, трябва да знаят, че има алтернатива в лицето на „Републиканци за България“, каза още Цветанов.

Той коментира, че партията му залага на експерти и целта му е в новия парламент, в който да има и депутати от „Републиканци за България“, да има конструктивен диалог, а не конфронтация.

В Русенска област партията на Цветан Цветанов подготвя откриване на още три офиса – в Борово, Сливо поле и Иваново.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари