Цветанка Илиева: Няма кой да плаща цените, които КЕВР предвижда

0
Съществуването на Топлофикация - София е поставено на карта, предупреди икономическият експерт
Съществуването на Топлофикация - София е поставено на карта, предупреди икономическият експерт Видео: Евроком

Съществуването на Топлофикация - София е поставено на карта, предупреди икономическият експерт

По време на общественото обсъждане за увеличаване на цените на топлинната енергия в КЕВР ние от Изправи се.БГ дадохме препоръка Комисията да изготви пълен анализ и отчет на дейността на целия топлофикационен бранш в страната, тъй като всички топлофикации са на големи загуби през последната година и последното тримесечие.“ Това каза икономическият експерт Цветанка Илиева в предаването „Делници“ по телевизия „Евроком“, пишат от пресцентъра на партията.

Г-жа Илиева предупреди, че столичаните, отопляващи се на парно, ги очаква много тежка зима.

По отношение на протестите на служители на Топлофикация - София икономическият експерт каза: „11-годиншното управление на ГЕРБ в Топлофикация - София доведе дружеството до такова положение, че неговото съществуване е поставено на карта.

Според нея би могло да се стигне до намаляване на работните заплати, както и до орязване на социалните помощи на работниците. „Близо 70 юристи работят в дружеството, което е недопустимо. Техният труд е включен в цената на топлинната енергия. Не е коректно към потребителите, които си плащат сметките за парно, да плащат труда на тези юристи, които са наети да водят дела в съда.“ Това добави г-жа Илиева по темата за цените на парното в София.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    До втори
    Хубаво че харесваш ТЕЦ. И още по-хубаво че засега няма да минат поправките за по-нисък ДДС за ТЕЦ-а. Нека си остане 20 % - сам казваш, че цената е нормално и достъпна. Никакво намаление на ДДС за топлоенергията
  • 5
    2
    Русе
    Топла вода без лимит и отопление на добра цена - това е ТЕЦ. Били сме на отопление на климатици - безумна цена на тока и пак е студено. Топла вода от бойлер - ограничена по количество. Не знам защо някои искат да затрият топлофикацията в Русе, от завист сигурно. Дори със повишението на цената на топлата вода пак е по изгодно на ТЕЦ. А таксата сградна инсталация не може да събори човек с нормални доходи и е само през отоплителния сезон. Но които искат да им е зле - да си ликвидират парното и топлата вода , никой не им пречи.
  • 4
    1
    Аре стига!
    Хванете се и променете тъпия закон за енергетика! Премахнете това безумие такса сградна инсталация! Който иска да си се топли на парно, но да си го плаща сам! Не съседни апартаменти, които от 20 години стоят празни!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари