Трима ученици пострадаха при катастрофа с тролейбус в Русе

1
Произшествието се е случило на булевард "Липник"
Произшествието се е случило на булевард "Липник" Видео: Русе Медиа

Произшествието се е случило на булевард "Липник"

Катастрофа между тролейбус от градския транспорт и лек автомобил стана днес малко след 11:30 часа в Русе, съобщава Русе Медиа. При инцидента леко са пострадали трима ученици - две момчета и едно момиче, които са пътували в тролея. Те са получили охлузвания и натъртвания, но са отказали да ходят в болница.

Произшествието се е случило на булевард "Липник" в посока центъра на пешеходната пътека при Подстанцията. Лек автомобил БМВ, управляван от шофьорка, е намалила, за да спре на зебрата, където са пресичали двама възрастни. В този момент колата е била ударена отзад от тролей №2, в който са пътували около 10 души.

На място е изпратен екип на полицията. Причините за инцидента се изясняват.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -6
    3
    смотанячка
    Тази с бемвето кво се прави, че не можи да духа ... Ако беше х.й да го надуй чак макарите му щяха да изфъркат ... видяла извънземни на зебрата ... спряла паник рязко и тролея я изпаткал отзаде ...
  • 23
    2
    Ама
    Няма кадри за обществения транспорт Карат и си мислят че са само те в цялото движение а и умората си казва думата по колко часа са зад волана .
  • 17
    1
    плюс минус
    Задната броня на лекия автомобил беше много смачкана и почти паднала. Хората от колата бяха разтревожени. Полицай вземаше алкохолна проба на един мъж
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари