Трагедия! Наталия Кобилкина напуска България!

0
Кобилкина не пропуска да направи малко пари и от заминаването си, като обявява последни промоци
Кобилкина не пропуска да направи малко пари и от заминаването си, като обявява последни промоци

Сексоложката пуска промоции на последните си лекции у нас

Братя и сестри! Слагайте траурни ленти! Сексоложката  Наталия Кобилкина, която от няколко години се подвизава в България, прекарвайки повече време в телевизонните студиа, вместо в кабинета си,  твърдо е решила да напусне България. Рускинята е насочила взор към Лондон, където нейни сънародници са истинска атракция за англичаните. 

"Кари Брадшоу беше влюбена в Ню Йорк, аз съм лудо влюбена в Лондон. Навсякъде виждам неговите черти. Обожавам неговите красиви улици и елегантни хора. Всеки път, когато мисля, че вече съм видяла най-красивото - отварям още по-красивите места. Мога да говоря за Лондон като за любимия си мъж", написа Наталия във Фейсбук. Сексоложката не пропуска да направи малко пари и от заминаването си, като обявява последни промоции


"За вас ще правя за ПОСЛЕДЕН ПЪТ ЛИЧНО НА ЖИВО в България в 3 поредни дни тренинг „Успешна комуникация с другия пол”! Това е много практичен тренинг, в който да изградите нова увереност и поведение, което ви носи успех. Тези 3 дни ще променят живота ви!

ВАЖНО! Редовната цена на това събитие е 300 лв. Спестявате 201 лв. от тази промоция!"

Като за последно! Така де, що да не събере още някой лев. Все пак в Лондон животът хич не е евтин.  

В британската столица Кобилкина щяла да продължи да води курсове по креватни умения, щастливи отношения и да показва на жените как да бъдат желани .

Все пак любимата сексоложка на Слави Трифонов не оставя българките на произвола на съдбата. Тя обещава , че делото й ще бъде продължено от специално обучен от нея екип. Алилуя!

Източник: Traffic News
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари