Този път избираме дали България да загине или да се изправи свободна!

0
Не гледайте торбите с храна, заплахите или парите днес, а мислете за утре!
Не гледайте торбите с храна, заплахите или парите днес, а мислете за утре!

БЪЛГАРИЯ, БЪЛГАРИЯ, БЪЛГАРИЯ!

В неделя за пореден път ще покажем какъв народ сме. И дали за нас са по-важни 50-100 лева веднъж на четири години, или бъдещето на Родината ни. Народът ни е в кататония, която вече застрашава бъдещето на всички. Вместо разум и любов към Родината, виждаме ежедневни ежби, плюене, арогантност и дребни душички, които се мислят за великани.

И трябва да разберем, че този път избираме дали България да загине или да се изправи свободна и да има бъдеще. Нима ще допуснем да продължат престъпниците, подкрепяни от чужди врагове, да ни унищожават? Нима ще допуснем децата ни да напускат България и повече да не се връщат? Нима ще допуснем гетата да са бъдещето на тази прекрасна земя? Нима ще допуснем едни дебили да определят бъдещето на децата ни?

Този път гласувайте за България! Не за работа, работа и пак работа, а за тях пари, пари и пак пари! Гласувайте за почтени и свестни хора, които искат властта като средство, а не като цел. И които искат да променят бъдещето. На всички нас, а не само на себе си.

България и българските национални интереси над всичко! Не забравяйте, че вие, точно вие, определяте бъдещето и вашият глас е важен за това как ще живеят децата и внуците ви. Не гледайте торбите с храна, заплахите или парите днес, а мислете за утре! За утре, където я има България!

Да живее България!

Елена Гунчева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари