Ние, като народ, трябва да вземем решение как да продължим

0
Всеки от нас се надяваше тази горчива чаша на избор да му се размине. Но чашата няма да ни отмине
Всеки от нас се надяваше тази горчива чаша на избор да му се размине. Но чашата няма да ни отмине

Времената на промени стигнаха критичната точка, в която ние, като народ, трябва да вземем решение как да продължим.

Дали да се обединим около останалото здраво от народа и безкомпромисно да изрежем със скалпел гнилото, или да продължим безкрайната агония на неподходящи избори на управляващи и унищожението на България.

Всеки от нас се надяваше тази горчива чаша на избор да му се размине. Да може да се съсредоточи върху собствения си живот, семейство, кариера и да не се налага да взема страшни решения за съдбата на България. Но чашата няма да ни отмине. Съдбовната точка е достигната и ни остава само да изберем – свобода за България или смърт за народа й! Друг избор нямаме.

Моят избор е да унищожим тези, които унищожиха България през последните тридесет години, заедно с тези, които със схеми и кукловодство ни насочиха по трънливия път към пропастта, докато ни показваха розови картинки за демокрация и справедливост. Моят избор е смърт за предателите на България /дори и гражданска/. Моят избор е да не допусна, доколкото зависи от мен, нови хиени да се настанят най-горе във властта.

Моят избор са чистите духом и моралните, истинските патриоти, които дават и живота си за България и за тях тя е над всичко. Моят избор са тези, доказали във времена на изпитания, че не се блазнят от облаги, а остават верни на морала и почтеността. Моят избор са тези, които са загърбили политическите страсти и имат една партияБЪЛГАРИЯ!

Втори септември е критичният ден. Денят, в който трябва да изберем бъдещето! Не само нашето, а на България! Свобода или смърт!

Да живее България!

Елена Гунчева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари