Тошко Йорданов: Не смятам, че Никола Минчев може да е премиер

0
Ако четирите партии се разберем, че ще има правителство, тогава ще се води разговора за премиер, каза зам.-председателят на ИТН
Ако четирите партии се разберем, че ще има правителство, тогава ще се води разговора за премиер, каза зам.-председателят на ИТН Видео: NOVA

Запитан дали Никола Минчев е обединителната фигура, около която могат да си стиснат ръцете, Йорданов отговори отрицателно

Председателят на ПГ на ИТН Тошко Йорданов не смята, че името на Никола Минчев за премиер може да обедини четирите партии, доскорошни партньори във властта, за да създадат нов кабинет в рамките на 47 НС.

Никола Минчев е много симпатичен млад мъж, но законите трябва да се спазват. А той нарушава правилника на НС доста често, а веднъж – доста брутално”, заяви Тошко Йорданов в предаването „На фокус” по NOVA

И трите формации, на които е логично да бъде даден мандатът, и трите сме заявили, че при която и да отиде, ще водим диалог и ще се опитаме да съставим правителство”, каза Йорданов.

Попитан да коментира думите на Любомир Каримански, че той и Слави Трифонов ще минат на по-задна линия, както това са направили Кирил Петков и Асен Василев, Йорданов отговори: „Първо да видим на каква задна линия са минали Кирил и Асен. Все още не знам. На едни разговори трябва да има конкретика и експертиза. Ако се стигне до това, е логично от ИТН напред да излязат експерти. Но има и политически решения, които ще бъдат взети като политически решения”, заяви Йорданов.

Той и Слави Трифонов били по-скоро в политическото ръководство на партията.

И трите формации заявихме, че искаме да сформираме кабинет и ще водим диалог с всички. Ако не се получи правителство, причината ще е в егото на Кирил и Асен. Ако няма правителство, причината ще е в тях”, заяви Йорданов.

Той обяви и какво очаква ИТН в евентуален кабинет.

Трябва да се чуваме и ако има различия да се стига до общо решение, а не една от партиите да го изплющява на масата и принуждава другите да го вършат”, каза Йорданов.

Запитан дали името на Никола Минчев е онази обединителната фигура, около която могат да си стиснат ръцете, Йорданов каза: „Според мен – не”.

Ако четирите партии се разберем, че ще има правителство, тогава ще се води разговора за премиер. Не мисля, че това ще бъде препъни камък тогава”, каза Йорданов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    7
    EEEEEEEEEEEEEuuu
    До 4: сащ е туморът на тази планета, ако не сте го разбрали, има време да го проумеете! Колкото до минчефци, ристюфци, ифайло мирчефци, про100$$ к!р0, @сенчета и всички като тях са агенти/шпиони на тумора сащ!
  • -1
    6
    Ташунко
    Toшенцето пак се изходи. - Тоше, не всички са като тебе да стават за всичко. Засрами се най-после и си затваряй устата.
  • 1
    5
    Мунчо
    Тошко е най-подходящ за министър-председател! Как не се сещате!
  • 4
    4
    До 3
    Първо изгони демоните от твоята глава,че като гледам какво си писал...
  • -4
    3
    ;''''
    Истината е, че лицата, които бяха лансирани от цру на сащ в България за ПП са техни агенти/шпиони, няма никакво значение името дали про100$$ к!р0, асенчо или евреинът лорер, камо ли минчеф! Всички те са... на сащ! Не е случайно, че този минчеф го канят на длъж и шир да дава интервюта навсякъде! Явно цру на сащ го лансират... Това е тяхната схема, за да изперат "продължаваме измяната"! Срамно беше, че лансираха престъпник, нарушил Конституцията на България - про100$ к!р0, а сега лансират минчеф, нарушил Правилника на Народното събрание на България не един път! Пак ни пробутват друго лице, но нарушило редица закони, Правилници и прочие! България трябва да изгони всички сащнически нпо-та на цру на сащ, трябва да изгоним всички 300 дипломата + персонал на сащ, трябва да изгоним сащническите войски от базите ни, ако искаме да започнем да се развиваме, а не да продължаваме да сме колония на сащ!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари