Тошко Йорданов: Рашков да се задейства бързо

0
Рашков като борец с мафията и корупцията има официално признание на Слави Трифонов, че е мафиот
Рашков като борец с мафията и корупцията има официално признание на Слави Трифонов, че е мафиот Снимка: БГНЕС / Архив

Рашков не е монахиня в девически манастир, а оглавява МВР

Рашков като борец с мафията и корупцията има официално признание на Слави Трифонов, че е мафиот.

Това не са за пренебрегване доказателства, така че да се задействат. Рашков да се задейства бързо. Това заяви зам.-председателят на ИТН Тошко Йорданов пред bTV, предаде БГНЕС.

"Рашков не е монахиня в девически манастир, а оглавява МВР. Имаше един арест на Борисов, който завърши позорно, но Рашков има всички механизми да се занимава с всякаква престъпност, а законът за КПКОНПИ е нещо съвсем различно", коментира Йорданов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    1
    Тези от ИТН...
    Тези от ИТН започнаха да омръзват, не разбраха ли, че Парламентът не е "Шоуто на Слави"? Нека се завърнат там, от където изпълзяха и да започнат да правят това, което могат, защото решаването съдбите на хората в тази държава не е лъжица за тяхната уста. В политиката бяха дотук, защото и на концертите им много хора ще се замислят дали да ходят...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари