Тошко Йорданов идва в Русе за откриването на предизборната кампания на ИТН

0
В дискусията ще участва и водачът на листата Ива Митева
В дискусията ще участва и водачът на листата Ива Митева Снимка: БГНЕС

Откриване на предизборната кампания на ПП "Има такъв народ" в област Русе

На 3-и септември /събота/ от 18.00 часа в зала „Европа“ на Доходно здание ще се проведе среща с Парламентарната група на ПП „Има такъв народ“ от 47-то Народно събрание, както и с всички кандидати за народни представители от листата за 19 МИР – Русе. В дискусията ще участват водачът на листата Ива Митева, както и други представители на ръководството в лицето на Тошко Йорданов, Александър Александров, Любомир Каримански, Павела Митова и Димитър Гърдев. Гости на срещата ще бъдат кандидати на за народни представители и членове на областни структури на партията и от други области в страната.

Събитието поставя начало на предизборната кампания на ПП „Има такъв народ“ в град Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    9
    Гост
    Хич да не си дава зор.
  • 11
    8
    Мм
    Ще отида да посрещна Тошко Йорданов и да му покажа народната любов. Да прати поздрави от Русе на Диван Бей
  • 7
    7
    Чалгар Гошо!
    Смешни са напъните ти да се правиш на интересен, ама то пък от глуповат чалгар какво друго да се очаква! Добре бе, ясно е, че си фен на Сакатото чудовище от Уйчиндол и на чалгарската му сбирщина от коварни, двулични и нагли изпълнители на мръсни и мокри поръчки! Само че, защо мълчиш като задник и не отговаряш на следните въпроси, които цяла България днес задава на Простак Тошко Хаджията, Балабана Джебчията и Митевата им чалгарска слугиня с дългия нос! Та въпросите са: Разиграваха ли цялата държава и подиграваха ли се с българския народ Сакатото учиндолско нищожество и жалките му марионетки, дето щели да идват в Русе да лъжат? Не искаше ли с натиск и шантаж учиндолското сакато нищожество да наложи за премиери и министри един провален, корумпиран и доказан престъпник - кобургския лакей Николайчо Василевия, онова нищожество, измамник и лъжец, дето Простак Хаджията го представяше за "парче бизнесмен", а се оказа, че продава шнорхели и гащи на една сергия, плагиати, измамници и отбрани сарайско- банкянски кадри?! Провали ли Сакатото нищожество то Уйчиндол три парламента?! Провали ли и последния, понеже не беше избран Ефенди Каримански, сарайския човек, за управител на БНБ, понеже Асен Василев отказа на чалгарския брокер - нищожеството Гроздю, онези нови милиарди за "магистралите" на Пеевския началник на Сакатия?! Не побесня ли Сакатият чалгар, когато Кирил Петков отряза стотиците милиони от "Капитан Андреево", които 10 години е прибирал сикаджийският и чалгарски ортак Таки?! Не се ли държеше простак Хаджи Тошко отвратително, гадно, просташки самонадеяно в парламента, като че ли се намираше на лозето на дядо си на село и пъдеше гаргите?! Лъжа ли е всичко това, чалгар Гошо?! Не, не е лъжа, затова дори такъв заблуден глупак като теб трябва да млъкне! Да се засрами, едва ли, ама поне млъкни! Да, чалгарската сбирщина от "първенците" на Сакатия ще бъдат изгонени и бягай да им кажеш въобще да не си правят труда да се домъкнат в Русе!
  • 23
    6
    Гошо куче лошо
    Хаха, все едно Митьо пищова нарежда. Кебабчетааа, мемабчетаа, хахахахаха. Относно колко ми платиха. Точно 78 стотинки. Ти дано да си взел повече, щото се и хабиш порядъчно. хахахаха
  • -6
    5
    4 - и чалгар
    А на теб КОЛКО ти плати Сакаият изпълнител на мокри поръчки, мутра и мафиот, ортак на мафиоти и мутри, дето Господ го наказа до края на мизерния си и жалък живот да седи като посаден плевел на дивана и да чака чалгарски лакеи като теб да му сменят памперсите и да го влачат до тоалетната! Едва ли се е разпуснал много, известен е като стиснат селяндурин, толкова стиснат, че и парен чук не може да забие един пирон в задника у! Да, лицата, пардон - задниците на продажната, коварна, двулична и много мръсна чалгарска сбирщина от изпълнители на мокри поръчки нямат място в град Русе! Само че, за нещастие на Простак Тошко Хаджията и другите чалгарски хубавци, прогизнали от позор марионетки, които нещо се правеха на "депутати", ти си единственият им "фен" в мрежата, нали?! Ако не те е срам, опне не ти ли е неудобно бе, чалгарино N 4?!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари