Ива Митева: Реших да водя листата в Русе, защото е борчески град

3
За откриването на предизборната кампания на формацията пристигна и Тошко Йорданов
За откриването на предизборната кампания на формацията пристигна и Тошко Йорданов Снимка: БТА

Основната ни цел за тези избори е да убедим хората, че трябва да има морал в политиката

Това коментира в Русе заместник-председателят на партия "Има такъв народ" Тошко Йорданов, цитиран от БТА.

В крайдунавския град той и Ива Митева - водач на листата с кандидат-депутати на партията в Русенско, участваха в откриването на предизборната кампания на формацията.

"Правим откровена кампания с хората", заяви Йорданов.

Той припомни идеята за президентска форма на управление на страната, като за целта ще се организира референдум.

Ива Митева се надява предизборната кампания да е позитивна.

"Много ми се иска хората да видят, че желаем да подобрим начина им на живот. Ние, политиците, трябва да намерим съгласие помежду си. Хората се измориха много. Демокрацията се измори и синонимът ѝ е вече хаос", каза Митева.

Според нея референдумът е форма, която може да помири свободата на депутата с интереса на народа.

"Реших да водя листата в Русе, защото е борчески град. Мога да водя битки, а тази си заслужава", каза тя.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    17
    Тодор Савов
    Въпросната дама може да е водач на листата на ИТН в Русе,но трябва да отговори на няколко въпроса.Кой е инициатор на срещата на г-н Т.Йорданов с Херо Мустафа?(защото той не отговори на Цветанка Ризова) Защо не инициираха референдум за президентска република, докато бяха на власт? Защо не отстояваха исканията на народа които, бяха от техният референдум? Защо подкрепиха най -продажмото управление на България от 30 години насам?
  • 3
    16
    15
    Не, през всички години и много опетнени хора са влизали в парламента, "избрани" предимно с купени цигански гласове и с протекцията на мутри и мафиоти, на които явно, но и безсрамно служеха! Само че, за пръв път в българския парламент влиза простак като Тошко Африкански! Формен простак - небръснат, облечен в мръсни дрехи, с просташки и каруцарски език, мерзавец, който изливаше кофи с помия и обиди по ПП и ДБ, защото отказаха да изпълняват нарежданията на Сакатия бос на Африкански, разбирай - на сарайско-банкянската мафRHSия и на мутрите чийто проект е чалгарската им сбирщина! Дори по национална телевизия селяндуринът Тошко не се посвени да изрече просташкото и каруцарско "За чийй..."! Да, разхождаше се в парламента, като че ли е на лозето на дядо си на село, където като пъдар пъди свраките! Да, Сактият му бос побесня, че не беше избран за управител на БНБ агенсавоият кандидат Каримански, за когото тепърва ще излиза информация и за участието му в събарянето и разграбването на КТБ, и за връзките му с издирваната в цял свят престъпница Ружа, и за фалита на две банки, фалирани под "мъдрото" му ръководство! Сакатият му бос, пазен от 15 мутри като него, някои с пистолети на кръста, също, че е главатар на свиреп мафиотски картел, побесня още повече, след като Асен Василев отказа на нищожеството Гроздю, брокера на Сакатия, да отпусне още милиарди на делянпеевски и други мафиотски фирми, уж за магистрали, понеже едни други милиарди, отпуснати от сикаджийския ортак на чалгарите, изчезнаха и магистрали няма! Да не говорим за спряното кранче на "Капитан Андреево", където години наред сикаджийският и учиндолски ортак Таки е прибирал стотици милиони! Да не говорим за нищожествата, бандити, кобургски лакеи, плагиати и измамници, които чалгарската сбирщина предлагаше за премиери и министри, и една година се гавреше с народа и разиграваше цялата държава!! Да не говорим за чудовищната им лъжа, че ще "изчегъртат" герберастката сган, но изчегъртаха "коалиционните си партньори", като им забиха нож в гърба и станаха техни палачи!Да,присъствието на "Има Такива Наглеци", съкратено - ИТН в българския парламент е срам и позор за България! ни история не познава "партия", провалила три парламента и съборила правителство по поръчка на мафиоти, мутри, и особено на Кремъл!То е падение, каквото България не познана!
  • 1
    15
    Бивш русенец
    Разбира се, че не ставам за учител по граматика. Особено за такива като теб, дето си държат да стоят неграмотни.. 🤣 Аз по принцип не харесвам никоя политическа партия, в това число и ИТН. Но да обясняваш, как те били превърнали в нещо, иначе "святото" място , наречено Народно събрание, е меко казано чиста форма на шизофрения. Ще рече човек, че 30+ години само неопетнени хора бяха в парламента, и сега на учиндолския хората сринаха всичко..
  • 2
    14
    Славчо Безсрамника
    Гласувайте за мен и мойте УБАВЦИ!!!
  • 6
    13
    boyko
    Да се гръмнете наистина, казвам ви го в прав текст!!!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари