Топла новогодишна нощ ще радва празнуващите на открито

0
Прогнозата е на синоптика Петър Янков
Прогнозата е на синоптика Петър Янков Снимка: Община Русе

Прогнозата е на синоптика Петър Янков

Топло и без валежи ще бъде в новогодишната нощ - идеално време за хоро на площада.

Температурите ще са между 0 и 3 градуса, а в източните райони до 4°. Повече облаци ще има в югоизточните части от страната.

Новогодишните празници ще преминат с топло време и без валежи, обобщи шефът на синоптичната фирма TV-MET Петър Янков, информира “24 часа”.

Първият ден на годината ще започне със слънце, но бързо ще се заоблачи. Въпреки това не се очакват валежи, прогнозира синоптикът.

На втори и трети януари облачността вече ще бъде значителна над цялата страна. Слабо ще превали дъжд в населените места, а по планините - сняг. Новата снежна покривка обаче няма да е съществена - едва 5 сантиметра.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Кое за жените шофьори е най-неприятното при паркиране?
- Свидетелите!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари