Тийнеджърка моли гаджето си да заколи "гадните" й родители

1
Момиче на 15 г. уговаря 18-годишното си гадже да убият родителите й, докато спят
Момиче на 15 г. уговаря 18-годишното си гадже да убият родителите й, докато спят

Клане на семейство като в хорър филм изуми даже и свикналите на жестокости руснаци.

Момиче на 15 г. уговаря 18-годишното си гадже да убият родителите й, докато спят. По-голямата й сестра, която също живее във фамилната къща, също трябва да бъде заклана, пише България Днес
Часове преди кървавата баня в градчето Истра в Подмосковието тийнейджърката Валя Колчугина се прибира у дома малко преди полунощ

Баща й Дмитрий вдига луд скандал за нарушаване на вечерния час. Девойката в девет вечерта трябвало да бъде на семейната трапеза, но вместо това палува навън с приятеля си Саша Андреев. Няколко дни преди това Валя се кълне пред родителите си, че е скъсала с изгората си, който според тях й влияе лошо. Девойката признава, че е излъгала. Обяснява им, че го обича и това е по-силно от нея.

"Ще сложа край на тази любов. Наказана си и няма да излизаш навън без придружител", казва Дмитрий на непокорната си дъщеря. С рев на очите Валя влиза в банята и се заключва. Набира любимия си. Обяснява му, че нейните не й позволяват да се виждат. Единственият начин да продължат забранената любов е като ги убият. Заговорът се прави във Фейсбук.

Двамата млади започват оживена кореспонденция. Планът предвижда още същата вечер да се отърват от "гадните" родители. Инициатор на заверата е Валя. Казва на Саша да дойде у тях около 2 часа сутринта, когато всичките вече ще са дълбоко заспали.

"Убий баща ми първо, защото е най-силен. Не трябва да допускаме изненади. С майка ми и сестра ми ще се справим лесно", реди зловещи слова Валя. Заслепен от любовта към Колчугина, Сашо влиза през отключената врата на апартамента и с остър нож намушква 30 пъти тялото на Дмитрий, докато спи в спалнята. Майката Наталия опитва да го спаси, но и тя е заклана. Сестрата на Валя чува виковете и отива в спалнята, но вече е късно. Бяга в стаята си и се заключва. Звъни в полицията. Сашо и Валя напускат дома преди идването на униформените. Няколко дни по-късно се предават на органите на реда.

Източник: България Днес
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари