Тежко дежурство за пожарникарите в Русе

0
Гасиха пламнал апартамент в Русе и горяща кола в Сандрово
Гасиха пламнал апартамент в Русе и горяща кола в Сандрово Снимка: Снимката е илюстративна

За изминалите почивни дни екипите на пожарната са имали ангажименти по 10 случая.

На 28 май, между 13:17 и 14:40 часа, два екипа от Първа РСПБЗН са участвали при ликвидиране на пожар, възникнал в паянтова постройка и последващо разпространение на горенето към покрив на гараж. Произшествието е било на адрес в гр. Русе на ул. Пчелина, зад жилищен блок. По време на горенето са нанесени щети в апартамент на първи етаж, като е засегнато външно тяло на климатик и дограма на тераса. Горенето е ликвидирано на площ около 50 кв.м., не са пострадали хора. Причината за възникване е била късо съединение.

На същата дата, от 18:13 до 18:30 часа, два екипа от Втора РСПБЗН са посетили адрес на ул. Доростол в Русе по сигнал за задимяване в блок „Рубин“. При пристигане на място е усетена миризма на дим във входа, като е изяснено, че собственик на жилище е заспал, като е забравил тенджера на печката.

По-късно в 19:28 служители от Втора РСПБЗН са пратени на адрес на бул. България в Русе, за да премахнат паднало дърво.

През нощта, от 02:54 до 04:00 часа, пожарникари от Сливо поле са ликвидирали горене в автомобил на адрес в с. Сандрово.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -3
    2
    kosmonavt
    zreli muje ritat topki na nqkvi polqni i im davat milioni,a hora deto umirat gaseiki pojari edvam svurzvat dvata kraq . cirkajiski svqt .
  • -6
    1
    ДИНАЗАВЪР
    Убили се от работа гаражчета коли постройчици и прочие 24 часа спят после 3 дена часно по БАНИ ФАСАДИ ПОКРИВИ И ПРОЧИЕ по тоя повод нека ги проверят за 1300 лева възнаграждение как и в кви имоти живеят Амин п.с. един простосмъртен и случаен човек няма
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари