Тежко дежурство за пожарникарите в Русе и региона

0
Имали са повикване по сигнал за пожар в къща в с. Щръклево, заради техническа неизправност в рутер, но при отиване на адреса се е оказало, че не се налага гасене
Имали са повикване по сигнал за пожар в къща в с. Щръклево, заради техническа неизправност в рутер, но при отиване на адреса се е оказало, че не се налага гасене Снимка: Dunavmost, архив

За изминалото денонощие екипите на пожарната са реагирали на 10 сигнала в Русе и региона

Гасили са четири запалвания в сухи треви и храсти, възникнали в Русе, с. Кривня, с. Бистренци и с. Острица, които са потушени без да са допуснати материални загуби.

Реагирали са на няколко сигнала за запалвания на натрупани сажди в комини, които са потушени без материални щети.

Имали са повикване по сигнал за пожар в къща в с. Щръклево, заради техническа неизправност в рутер, но при отиване на адреса се е оказало, че не се налага гасене, т.к. стопаните са успели сами да се справят с произшествието.

Имали са още и излизане за оказване на техническа помощ – за закрепване на опасно надвиснала откачена ламарина към покрив на сграда в гр. Ветово.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари