Тежка катастрофа в София

2

Тежка катастрофа е станала тази сутрин в София

Ударили са се джип и "Мерцедес Майбах". Произшествието станало на булевард "Черни връх", до мол "Парадайз", съобщи Glasnews.bg.

Няма данни за сериозно пострадали. На място има екипи на полицията, които регулират движението. Участъкът е обезопасен. Автомобилите, участвали в катастрофата, са на платното.

Материалните щети са значителни. От силата на удара джипът е обърнат на страни и е изхвърчал на тротоара. Повредени са и пътни ограждения.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 16
    1
    123
    майбахът, еебаси чудовището, метнал е цял джип, като мръсен сопол без грам да му е деформирана формата. мноооого трудно се мре в тая кола и това си е.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари