Тежка катастрофа на АМ "Тракия" след гонка с полицията

0
Има тежко пострадала жена
Има тежко пострадала жена Снимка: МВР / архив

Има тежко пострадала жена

Жена е в сериозно състояние, пострадала при катастрофа причинена от шофьор, който се опита да избяга на полицията на автомагистрала "Тракия". Заради инцидента движението в района на 112-ти км на магистралата в посока Бургас е затруднено. Автомобилите се отклоняват през Пазарджик, съобщи БГНЕС.

От пресцентъра на МВР внесоха повече яснота по случая.

В рамките на специализирана полицейска операция в пловдивския участък на АМ „Тракия“, около 9 часа тази сутрин служители на областната дирекция на МВР подали сигнал за спиране на лек автомобил „Фолксваген“, пътуващ в посока Бургас. Вместо да се подчини на полицейското разпореждане, водачът подал газ и продължил по пътя си. В района на 112-ти км „Фолксваген“-ът преминал между два успоредно движещи се автомобила и блъснал единия от тях. От удара колата е смачкана, а по първоначални данни в нея има сериозно пострадала жена, която предстои да бъде извадена с помощта на специализирана техника на пожарната. На място е задържан шофьорът на „Фолксваген“-а.

До отработване на случая е затруднено движението в участъка на катастрофата. Автомобилите се пренасочват от 90-ти км през Пазарджик, преминават през Пловдив и се връщат на магистралата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари