Термометърът в Русе скочи над 32 градуса

2
Отчетен бе пореден температурен рекорд
Отчетен бе пореден температурен рекорд Снимка: Dunavmost

Отчетен бе пореден температурен рекорд

Летни жеги в първия ден на новата седмица в Русе. Към 15:00 часа измерената температура на въздуха в Русе е 32.6 °C, сочат данните на Изпълнителната агенция "Проучване и поддържане на река Дунав".

На днешния 15 април до момента най-високата температура е била 28.4 градуса, измерена през 2000 г.

Днес ще бъде предимно слънчево с разкъсана висока облачност. Ще духа слаб до умерен югозападен вятър. Максималните температури ще са между 31 и 34°. През нощта ще преобладава ясно време. Ще продължи да духа слаб до умерен югозападен вятър. Минималните температури ще са от 17 до 20°. Утре ще бъде предимно слънчево, но облачността от юг ще се увеличава. Привечер в крайните райони на западния участък на река Дунав ще превали дъжд.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Балканеца
    От пръдните на кравите е.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари