Татяна Дончева: В предложените персони за правителство няма капацитет

0
Не очаквайте, че групата ни ще гласува разделно, предупреди Дончева
Не очаквайте, че групата ни ще гласува разделно, предупреди Дончева

Това правителство в тези персони няма хора, които имат капацитет

Кандидатката за социален министър поназнайва за сферата си. Когато тикат за вътрешен министър почетен консул на офшорна зона, то той Барбадос ли ще представя или за националните интереси. След като е обществено неприемливо, да го представиш за вицепремиер е наглост и нахалство. Това заяви Татяна Дончева, цитирана от FrogNews

Чалгализирането, профанизирането и простащината през последните 20 години станаха норма на поведение, допълни тя пред БНТ.

В последното съчинение, което ни изпрати Тошко Йорданов, се казва, че сме съгласили и всичко било засегнато. Има думички, които заменят други важни думички. Те сочат намерения, когато са изписани глупости, обясни тя.

Няма кой да повярва в честна компания. Не може да накарате Слави да стане политически лидер. Отнасям се с уважение към вота на избирателите. Но не мога да нося отговорност за безумни решения на хора, които не знаят за какво става дума, защото ще съм грешница пред себе си, посочи тя.

Съгласна съм само с това, че правителство трябва да ни даде шанс до следващата пролет, допълни депутатката.

Не очаквайте, че групата ни ще гласува разделно. Мисля, че така ще гласува и "Демократична България". Ще ни води здравият разум.

Служебното правителство направи първите сериозни крачки за демонтиране на модела на ГЕРБ. И тази линия трябва да бъде продължена. И когато идва премиер, който казва ,че ще прави компромиси, означава, че няма да следва курса, категорична бе лидерът на "Движение 21".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари