Търсят се кандидати за Общинската полиция в Русе

0
Кандидатите ще преминат през физически и психологически тестове, а справилите се с тях – през заключително интервю
Кандидатите ще преминат през физически и психологически тестове, а справилите се с тях – през заключително интервю Снимка: БНР / Архив

Стартира набирането на кадри за новосформиращата се Общинска полиция

Настоящият конкурс е за 5 вакантни длъжности, като след одобрението си кандидатите ще преминат през 6-месечен курс на обучение към МВР.

Документите следва да се подадат до 26 април в сектор „Координация, административно и правно обслужване и човешки ресурси“ към отдел „Административен“ при Областната дирекция на МВР – Русе с адрес бул. „Генерал Скобелев“ № 49.

Кандидатите ще преминат през физически и психологически тестове, а справилите се с тях – през заключително интервю.

Телефони за справки – 082/882444 и 082/882467. Подробна информация можете да откриете и в официалната заповед.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    РЕТРОСПЕКЦИЯ
    В РУСЕ ИМАШЕ ОБЩИНСКА ПОЛИЦИЯ ДО 2000 година с изградена структура.СЪЩАТА БЕШЕ РАЗФОРМИРАНА,А ДОСТА СЛУЖИТЕЛИ ДЪЛГОГОДИШНИ С ОПИТ, ПРЕД ПЕНСИЯ СЪКРАТЕНИ ИЛИ ПРИНУДЕНИ ДА ВОДЯТ ДЕЛА.НЕ ИМ БЕШЕ ПРЕДЛОЖЕНА РАБОТА И В ОД-МВР ЗАПОЧНАХА ШУРОБАДЖАНАШКИТЕ НАЗНАЧЕНИЯ.НАД 150 ПОЛИЦАЯ С ОПИТ БЯХА ОТСТРАНЕНИ И НА ТЯХНО МЯСТО НАЗНАЧЕНИ " РОДНИНИ " ,СИНОВЕ,ДЪЩЕРИ НА ТОЯ И ОНЯ.ПОМНЯ ЧЕ ТОГАВА РЪКОВОДСТВОТО СЕ ПРЕДСТАВЛЯВАШЕ ОТ ГЕНОВ,ТАНОВ.ЯСНО КОНТРАСТИРАХА ОТНОШЕНИЯТА,КОЙ НА КОГО Е.ИМАШЕ МЕСТНИ ИЗОСТРЕНИ ОТНОШЕНИЯ МЕЖДУ ТОГАВАШНИЯТ КМЕТ НА РУСЕ И "СИНЬОТО РЪКОВОДСТВО НА РДВР-РУСЕ". НЕ СТАНА ЯСНО КОЙ ЗА КАКВО СЕ БОРИ И ЧИЙ ИНТЕРЕСИ ОТСТОЯВА? АКО МИСЛЯТ ПАК ДА СИ ИГРАЯТ СЪС СЛУЖИТЕЛИТЕ И С ТЕЗИ ОТНОШЕНИЯ ПАРТИЙНИ И МИЛИЦИОНЕРСКИ КАДРИ ОТЯВЛЕНИ,ТО НИКОЙ ДА НЕ ИМ СЕ ВРЪЗВА НА ПРИЗИВИТЕ.РАБОТАТА В ПОЛИЦИЯТА Е ПРИНАДЛЕЖНОСТ КЪМ МВР,А НЕ КЪМ ООД,ЕООД ИЛИ АД ТОВА НОСИ ПОСЛЕДСТВИЯ.ПРОБЛЕМАТИКАТА В ПРОФИЛАКТИКАТА И РАЗКРИВАНЕТО НА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ Е ПЛОД НА РАБОТАТА И ОПИТА НА СЛУЖИТЕЛИТЕ ,А НЕ СЪЗДАВАНЕ НА СТРУКТУРИ ПАРАЛЕЛНИ И ПРЕПОКРИВАЩИ СЕ С ЦЕЛ ОТСТОЯВАНЕ НА МЕСТНИ ВЛАСТОВИ ПОЗИЦИЙ И БАЛАНС В НАДМОГВАНЕТО,А ЗАЩО НЕ И С АДМИНИСТРАТИВНАТА САМОРАЗПРАВА С ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА ПО ПОВОД СЛУЖЕБНИ И ТЪРГОВСКИ ОТНОШЕНИЯ И ПОЗИЦИЙ ДО ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ. КМЕТА И ОБЩИНСКИ СЪВЕТ ДА ДАДЕ ПРАВА НА ПОЛИЦИЯТА ДА РАБОТИ ПО НАРЕДБИ НА ОБЩ.НАРОДЕН СЪВЕТ РУСЕ. РАБОТЕШЕ СЕ ПО ЗАКОНА ЗА МИТНИЦИТЕ,НЕЗАКОННО СТРОИТЕЛСТВО,НЕЗАКОННА СЕЧ,ЦЕНИ И ЦЕНООБРАЗУВАНЕ,ИЗИСКВАНИЯ НА БИВШЕТО ХЕИ ЗА НУЖНИ ДОКУМЕНТИ В ОБЩЕСТВЕНО ХРАНЕНЕ И ТЪРГОВСКИ ОБЕКТИ.ИЗИСКВАХА СЕ И ДОКУМЕНТИ ПО КТ. ГОЛЕМИ ЩЕ БЪДАТ ГЪЗОБОЛНИТЕ ПРОБЛЕМИ НА МЕСТНИ ТЪРГОВЦИ,ДЕРИБЕИ И ГЕРОИ ОТ СЕЛСКОЗЕМЛЯЧЕСКО БУЛЕВАРДНО ЕСТЕСТВО НА ПРИНЦИПА ",,АЗ ЗНАЕШ КОЙ СЪМ ИЛИ НА КОГО СЪМ?". ЕДВА ЛИ ЩЕ ИМА ЕФЕКТ ОТ СТРУКТУРАТА АКО НЕ СЕ ОТСТРАНЯТ ГОРЕСПОМЕНАТИТЕ ОТНОШЕНИЯ И СЕЛЯШКИ НРАВИ.ДА ЗАБРАВЯТ ПРИОМИТЕ НА " ИДАМ,ЗЕМЪМ,ЛАПАМ,БЕГЪМ". ДА СЕ ОГЛЕДАТ В СЕБЕ СИ И ДА ПОГЛЕДНАТ И ПОМИРИШАТ КАКВО ИМАТ НА ГАЩИТЕ БЕЛИ ОТЗАД ПО ЦВЯТ И МИРИС.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари