Поредна кадрова смяна в Община Русе

3
Обявен е конкурс за директор на Специализираното звено КООРС
Обявен е конкурс за директор на Специализираното звено КООРС Снимка: Dunavmost

Поредна кадрова смяна на директор ще има в общинската администрация в Русе.

Обявен е конкурс за директор на Специализирано звено „Контрол, охрана, обществен ред и сигурност“. От 2012 г. досега постът се заемаше от Светлозар Ненов.

Съобщението за конкурса е обявено на сайта на община Русе на 17 август, като документи за кандидатстване се подават в едномесечен срок. Изискванията към кандидатите са висше образование с образователна-квалификационна степен „Бакалавър”, професионална област – администрация и управление, сигурност и отбрана, спорт, както и професионален опит най-малко 5 години на длъжност в системата на сигурността и охранителната дейност. След проверка на документите кандидатите ще трябва да защитят концепция за управление и развитие на СЗ КООРС и да преминат през интервю. Договорът на новия директор ще бъде за срок от 3 години.

Мотиви за смяната не са съобщени, но се предполага, че са свързани с идеята за създаване на Общинска полиция. Неофициално се говори, че постът вече е предложен на бивш служител на реда, който се занимава активно със спорт, информира Русе Медиа. На това навеждат и условията за професионална област на кандидатите, в които е включен и спортът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари