Светльо Витков: Учете турски, ще ви трябва

2
Кандидатът за кмет на София обяви, че не дели хората на ДС и Се..ДС, въпреки че разликата е малка
Кандидатът за кмет на София обяви, че не дели хората на ДС и Се..ДС, въпреки че разликата е малка Снимка: Facebook

Кандидатът за кмет на София обяви, че не дели хората на ДС и Се..ДС, въпреки че разликата е малка

"Лицемерието в политиката започва с личен и партиен интерес, минава през медии и журналисти... и завършва с пари в джобчето!" Това коментира *Светльо Витков в социалната мрежа.

Кандидатът за кмет на София обяви, че не дели хората на ДС и Се..ДС, въпреки че разликата е малка.

Витков сподели, че в момента, в който се е появил в политиката, е бил набеден за агент на ДС.

"Ожениха ме набързо и ме направиха генералски зет!", разказва музикантът и политик. Според него всяка теория, дори изфабрикуваната, се гради на поне три опорни точки.

"Тази на “демократичните сили” за мен беше: ДС, Субсидия, Мерцедес! И ги набиваха години наред, дори през медиите на Г-н Пеевски - днешния премиер на България. И тази “теория” за Светльо Витков държеше декиш (учете турски, ще ви трябва) до момента, в който същите тези Демократични сили, кандидатираха за кмет на София, човек, който е потомствен ДС и милионер?!", обяснява Витков, визирайки Васил Терзиев, кандидат на ПП-ДБ и "Спаси София" за кмет на столицата.

"Ако човек е милионер и си плаща на Демократичните сили, няма значение, че е ДС! Той е “доброто” ДС! Като “добрия” генерал Атанасов", продължава кандидат-кметът на "Глас народен".

В заключение Светльо Витков заяви, че дели хората на достойни и недостойни, но нищо достойно не може да каже за лицемерите и сребролюбците - Евролюбци.

*Светослав Емилов Витков, музикант и лидер на "Глас народен", е кандидат за кмет на София. Витков води и листата с кандидати за общински съветници в столицата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    5
    tom
    Учете турски, ще ви трябва,i si kupete krem ibrahim
  • -1
    4
    хм
    ГЛУПАК!!!!
  • 2
    3
    до коментар 2
    Дълбоко,искренно и с чувство нахранвам те теб и целият ти род.Да ти е сладко.Каквото ти дойде в главата,това е.Ако речника ти е беден иди край пияни докери и шофьори да се обогатиш.Да ти е сладко за днес и за напред.
  • -2
    2
    По-добре
    Под турско, отколкото под български робство. Идиот скапан!
  • 10
    1
    Скакауец
    Крайно време е този гражданин без работа да се кандидатира за папа, шеф на Международния валутен фонд, шеф на Агенцията за водите, директор на водопад и клиент на Карлуково, та белким миряса. Зададат ли се избори, и изпълзи всякаква полуумряла гмеж отвсякъде.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари