Стресирани клиенти на "Кауфланд": Чистачки "яздят" с бясна скорост почистващите машини, крещят на пазаруващите

0
Стресирани клиенти на "Кауфланд": Чистачки "яздят" с бясна скорост почистващите машини, крещят на пазаруващите

За истински ужас сутрин рано и вечер късно свидетелстват клиенти на веригата "Кауфланд", пише агенция "Пик". "Тогава пускат машините за чистене, а чистачките, които ги "яздят" са истински джигити между щандовете", оплакват се клиенти.

Машините буквално изскачали от завой зад щанд, почти се врязвали в майките, които държали за ръка децата си. "Бягайте, не виждате ли, че чистя, махнете се от пътя ми", крещяла с нервен глас лелката върху машината, после натискала още по-рязко газта.

"На няколко пъти се оплакахме на управителя на магазина, който е на ул. "Пловдив" в столицата, каза ни, че ще вземе мерки, но нищо не се променя. Вече на магистрала "Тракия" се чувствам по-спокойна за живота си, отколкото в този магазин", ядосва се жената.

Тя разбира колко е важна чистотата, но и не желае да пазарува в стрес между щандовете. Според нея, спокойно чистачите може да си свършат работа или преди отварянето на магазина, или след затварянето му. "Ако го чистят докато пазаруваме, поне да карат бавно и внимателно, все пак ние сме клиенти, трябва да се грижат както за нашето спокойствие, така и за безопасността ни", категорична е стресираната клиентка.

Източник: Агенция ПИК
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари