Станимир Станчев: Учудвам се, че кметът Пенчо Милков има намерение да се кандидатира за втори мандат

4
По думите на синия лидер в местния парламент има две опозиционни групи, всички други са "на трапезата"
По думите на синия лидер в местния парламент има две опозиционни групи, всички други са "на трапезата" Снимка: Общински съвет

По думите на синия лидер в местния парламент има две опозиционни групи, всички други са "на трапезата"

“Местната коалиция СДС отдавна работи и се подготвя за местните избори през есента. Провели сме разговори с много хора от различни сфери, много хора заявиха желание да се включат чисто работно в изборната надпревара. Хората декларират своето желание да изберем друго управление, което да излъска имиджа на Русе”. Това заяви в интервю по Дарик Радио съпредседателят на групата Станимир Станчев, който е член на националния съвет и общински лидер на СДС.

По думите на Станчев освен две опозиционни групи в Общинския съвет, една от които е на СДС, всички други са на трапезата. “Русенци трябва да знаят, че тези останалите единствено само заради личния си интерес предадоха техните интереси и подкрепят управляващото мнозинство, категоричен бе той.

“С новото управление ние ще донесем не промяна, защото нищо не е свършено за три години, че да бъде променено. Ще донесем нормалност на града”, каза в допълнение Станчев.

Синият лидер е вносител и на точката за избор на омбудсман на Русе. Тя ще бъде разгледана и гласувана на заседание на Общинския съвет на 24 януари. Според Станчев града има нужда от обществен посредник, който да помага на гражданите при взаимоотношенията им с местната администрация, като даде пример за това как по година, две се бавят общински документи и решения на проблеми, които не би трябвало да отнемат време.

“Ще помогнем на кмета да спази поне едно свое предизборно обещание, а именно Русе да има омбудсман, добави Станчев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -6
    11
    Kiro
    Bravo Stanimire novite balgari nastapvame zdravo .Grada ima nujda ot kadarno upravlenie i to ti si choveka.
  • 8
    10
    Ужас
    Явно нормалните хора в този град - съвсем се отвратиха от политиката и останаха такива същества - да се борят за власт... Мислех си - че има лъч надежда за Русе , но ако този застане начело на свиващото се ни градче , и аз ще съм следващия - който ще замине за София , Варна или Бургас...
  • 17
    9
    Стефан
    Този дебел циганин е взел пари да вкара на хранилка безделник като него.
  • 25
    8
    Случаен минувач
    Тази мазна свиня, какво точно е свършил за Русе ?
  • 20
    7
    Radev
    Пенчо е толкова нагъл,че не му пука какво е свършил!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари