Станимир Станчев иска да спре "разрушителното" управление на Русе

2
Център-дясно обединени с единна програма и силен кандидат за кмет за Русе
Център-дясно обединени с единна програма и силен кандидат за кмет за Русе Снимка: Станимир Станчев / Facebook

Център-дясно се обединяват за силен кандидат за кмет за Русе

Общинските съветници от групата на Местна коалиция СДС проведоха вчера работна среща с представители на политическите партии от център-дясното пространство, на която бяха обсъдени идеи за развитието на града с оглед предстоящите местни избори. В разговора участваха членове на формации, сред които СДС, ГЕРБ, КОД, НДСВ, Гергьовден, ССД, като всички бяха категорични, че в момента градът е в изключително лошо състояние.

„Целта е да се спре сегашното разрушително управление на общината. На път сме втори път да се провалим на местните избори, ако се явим с няколко кандидата в дясно“, каза общинският председател на СДС - Русе Станимир Станчев.

Всички участници в срещата подкрепиха идеята, че е необходимо център-дясното да се обедини, да се направи общ проект и обща визия. Трябва да се изготви единна управленска програма и да се намери силен кандидат, който може да изпълни тази програма.

Ако това не се случи, няма да можем да се поздравим с успех. На предните избори имахме няколко кандидатури в дясно и поради това подарихме мандата на Пенчо Милков, коментираха още участниците в срещата.

В тази връзка, бе взето решение за провеждането на поредица от подобни срещи за по-доброто бъдеще на общината, както и за структуриране на краткосрочна и дългосрочна програма.

„Оставаме отворени към всички, с изключение на „управляващата коалиция“ на местно ниво в община Русе, подчерта още Станчев. Той допълни, че сегашното управление на общината е разрушително. „Не трябва да повтаряме стари грешки“, допълни още общинският председател на СДС.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    9
    Общественик
    Най- сладък е старшина Българинов! И той, понеже за нищо не става, кмет му се приискало. Ха-ха-ха, жалка история!
  • 12
    8
    Няма надежда
    Ако мазния и крадлив псевдоаграрен далавераджия Станимир Станчев се гласи да “оправя” русенци, наистина всичко е загубено.
  • -6
    7
    Иван
    Браво на номер 5,!!!А 6,ти си болен мозък,доста неща се направиха за Русе,браво на кмета,и се вижда,предишните само се мотаха по улиците и парковите,и се снимаха,за четири години той направи много!!
  • 5
    6
    Оффф
    Да ви имам просташките коментари, а този, който прославя Пънчо е вероятно с болен мозък.
  • -4
    5
    русенец
    Болен мозък! В Русе се извършва строителство каквото през последните 30-40 години не е имало. Вече се виждат резултатите от него. След окончателното завършване на В и К ремонта ще бъдат асфалтирани 24 улици. Толкова много са нещата, които се направиха, че просто ще трябва дълго да се изброява. Хората имат очи да видят. Представяте ли си при такива температури Русе да има воден проблем? Половин България има такъв и ние трябва да си даваме сметка какво се прави и в името на какво. Нещата са прости. Има ли вода, ще го има и населеното място. Така е било от векове. А злобните човечета като Станимир Станчев, които не виждат по-далеч от носа си, не ги броим!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари