Станимир Станчев: Перфектната сделка или амнезия?

1
Общинският съветник публикува критичен пост към сделките на общината, за която смята, че е превърната в агенция за недвижими имоти
Общинският съветник публикува критичен пост към сделките на общината, за която смята, че е превърната в агенция за недвижими имоти Снимка: Facebook

Общинският съветник публикува критичен пост към сделките на общината, за която смята, че е превърната в агенция за недвижими имоти

Общинският съветник от СДС Станимир Станчев излезе с остра критика към стопанската политика на местната управа. Според него общината е превърната в "агенция за недвижими имоти", а с насрочения търг за бившия хлебозавод се продава последният имот, който може да се ползва за стратегическо развитие. Той директно обвинява кмета Пенчо Милков в безидейност. Ето и позицията на Станчев:

Перфектната сделка или амнезия?

„Безхаберно е да се продават хубави и апетитни имоти, за да се пълни бюджетът. Управлението и стопанисването на общинска собственост е изключително важно и трябва да е приоритет във всяка общинска управа.“ Г-н Милков, това са ваши думи от времето, когато бяхте общински съветник, но които очевидно сте забравил, откакто седнахте на кметския стол.

Какво се промени през последните четири години, че с лека ръка разпродадохте безразборно редица стратегически имоти и лишихте общината от бъдещи възможности във всички посоки.

С насрочения на 7 юли търг за бившия хлебозавод сте на път да продадете и последният имот общинска собственост, който може да се ползва за стратегическо развитие на общината.

Това ли е Вашето виждане за развитие на общината – да се правят складове. Това е тотална безидейност. Но такива са ви възможностите, такъв ви е мирогледът. Не можем да виним ръководството, че такъв му е мирогледът. Толкова можете – това виждате.

Поздравления обаче за това, че през последните четири години превърнахте общината в една от най-добрите агенции за недвижими имоти в региона. Заяви ли някой инвестиционно намерение, веднага се открива процедура. Ръководството на общината работи на принципа, когато някой поиска нещо, то да му се дава. А след вас потоп.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -4
    4
    Aaiguner Suleimanov
    Davaj naj posle da stavash kmet stanimire. S Ostavi pencho veche kakto sme govorili
  • 11
    3
    Valerii
    е то голяма алчност, едно имотче не можа да си уредиш, да не говорим за нивите ..........
  • 19
    2
    Бойко Никифоров
    Станимире оставихте го да краде и си мълчахте три години и половина !!!Кой ви каза да си траете? Какво ви обеща?Циркаджия такъв
  • 12
    1
    Стефан К.
    НЕКОМПЕТЕНТНОСТ + САМОЧУВСТВИЕ БЕЗ ПОКРИТИЕ + КОМПЛЕКСИ = БОЛНИ АМБИЦИИ
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари