Спортът продава повече от секса в Русе!

0
С поредица от примери, както наши, така и международни, Красен Кралев ще докаже, че спортът продава повече от секса
С поредица от примери, както наши, така и международни, Красен Кралев ще докаже, че спортът продава повече от секса

Лекция, посветена на публично-частното партньорство и инвестиции в масовия и елитния спорт ще изнесе утре, 9 май, в Русе министърът на младежта и спорта Красен Кралев, съобщиха от Общината днес.

Събитието ще се проведе от 12:30 часа в зала 1 в сградата на Областна и общинска администрация.

"Спорт и бизнес: Как да увеличим продажбите чрез възможностите на рекламата в спорта" е темата на лекцията, която спортният министър ще изнесе по време на форума. Тя е базирана на 25-годишния му опит на специалист в областта на маркетинга и спортния мениджмънт.

​С поредица от примери, както наши, така и международни, спортният министър ще докаже, че спортът продава повече от секса и че спортистите са най-добрите посланици на мисията на марката.

​От 15 часа министър Кралев ще открие новоизграденото футболно игрище с изкуствена трева в района на стадион "Дунав", на което отборът на "драконите" до 17 г. играе мачовете си в елитната група в тази възраст от началото на годината. С инвестиция на Община Русе пространството около съоръжението вече е облагородено и са монтирани обещаните 300 седалки, уточниха от местната администрация.

Както вече съобщихме програмата на спортния министър предвижда и от 17 часа той да даде старт на международния лекоатлетически турнир за юноши и девойки "Младост" на Градския стадион в Русе.

Източник: ТОП НОВИНИ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари