Спипаха русенка, обрала апартамент

5
Русенката останала за малко сама в апартамента, задигнала 300 лева и избягала
Русенката останала за малко сама в апартамента, задигнала 300 лева и избягала Снимка: Dunavmost / Архив

Русенката останала за малко сама в апартамента, задигнала 300 лева и избягала

Жена, извършила кражба от жилището на мъж, са установили служители на Второ РУ.

За извършеното деяние е постъпил сигнал на 9 декември. Русенец е подал заявление във Второ РУ, че на 6 декември вечерта е поканил в дома си жена, която около 04:00 часа е оставил за кратко сама. Мъжът излязъл от апартамента си, а когото се върнал нея я е нямало, както и мобилния му телефон.

Заявената щета от кражбата е за около 300 лева. В резултат на проведени оперативно-издирвателни мероприятия криминалистите от Второ РУ са установили посетителката - русенка на 24 години.

По случая се води преписка с оглед престъпление по описа на Второ РУ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    Анонимен
    В Русе освен платени жени проститутки други има ли? Като гледам млади момичета няма.То целия град е като един голям пенсионерски дом.Това не съм го виждал никъде другаде в България да няма млади жени и само пенсионери и застаряващи мъже по улиците и тук там някоя леля комсомолка и тя грозна.На празните и сиви улици на пишман града
  • 14
    2
    Така
    Ами въпросната дама, която е дошла в 4 през нощта изобщо не е проститутка. Ама изобщо. Абе защо не назовавате нещата с истинските им имена. Въпросният джентълмен е клиент-балък а въпросната лейди е най-обикновена проститутка-крадла. Дали ще доживеем времена когато нашият град да се изчисти от тази измет? Русе се превърна в сборен пункт на най-отвратителни, нахални и крадливи проститутки, които не могат да се рализират на запад поради свота грозота или преклонна за тази "професия" възраст. Мен на паркинга пред Кауфланд ме спира една да ми предлага своите "услуги" и когато категорично отказах вместо да си тръгне по нармален начин тя започна да сипе клетви и обиди. Мой комшия, който е аутист пострада преди 5 години от проститутка, поръчана от обява във вестник "Утро", понеже от там било по-сигурно, можело да е по-малко крадлива. И от 5 години не може да се оправи момчето от преживения стрес никъде не иска да излиза. Майка му плаче и се чуди как да го накара да излезе поне малко навън, да се среща с хората... Жалко че се стигна до тук и едва ли има връщане към по-добри времена. Ще става още по-лошо ако не се вземат мерки да бъде изгонена тази измет от града ни!
  • 15
    1
    LOL
    Може би това е тарифата на час на въпросната посетителка. Докато клиента е отскочил до банкомата да изтегли пари тя се е самообслужила :)
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари