Спипаха крадец от село Пиргово

2
50-годишният мъж откраднал чанта с пари и документи в квартал "Здравец"
50-годишният мъж откраднал чанта с пари и документи в квартал "Здравец" Снимка: Dunavmost / Архив

Извършител на кражба е установен от служители на Второ РУ

За деянието е сигнализирано на 12 юли, когато мъж е съобщил в полицията, че същия ден около 10:00 часа е бил на адрес в град Русе, на паркинг до блок „Енергитек-2“, където е оставил своята чантичката до колата си. Впоследствие установява, че чантичката му я няма, като тя съдържала мобилен телефон, портмоне със сумата от 70 лв, ключове и документи.

По сигнала във Второ РУ е образувана преписка и е започната работа с оглед изясняване на престъплението. В хода на проведени оперативно-издирвателни действия криминалистите от Второ РУ са установили като автор на кражбата 50-годишен мъж от село Пиргово.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Иван
    Лошо е, че крадецът взломил почти всички къщи в село Церовец още не е разкрит, а времето минава.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари