Спипаха двама пияни шофьори в Русе

1
Двама шофьори са хванати да шофират след употреба на алкохол
Двама шофьори са хванати да шофират след употреба на алкохол

Двама шофьори са хванати да шофират след употреба на алкохол

Около 19:00 часа на 27 октомври в местността „Пухлево дере“ в град Русе екип на Второ РУ е установил, че 60-годишен мъж е седнал зад волана на лек автомобил „Смарт“ с концентрация над 1,2 промила. Анализ на дадена от него кръвна проба е показал 2,36 на хиляда.

На 28 октомври около 22:30 часа на бул. "Цар Освободител" патрул на Първо РУ е извършил проверка за употреба на алкохол на 44-годишен водач на лек автомобил „Шкода“. Дрегерът е дал положителен резултат, а анализ на дадената от него кръвна проба е показал наличие от 1,45 на хиляда.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    3
    QRS
    Нищо не се споменава за оня "техния" с черния Аурис , където се разби между двете платна на Скобелев при бенз.Лукойл . Беше 10:30 сутринта , а оня едвам стоеше на краката си !
  • -3
    2
    Потомствено пиянде
    Прибираме се. Жената шофира, че съм напит като мърша. Паркоместа - йок. Тук там по дупка. Жената мрънка - пак ще ударя някой. Аре излизай от колата и се оглеждай за ченгета. 22 секунди и колата е паркирана перфектно. На 700 милилитра ракия и към кило и нещо вино. А жена ми не близва и ликьор. Ама е одрънчала половината автомобили на съседите.
  • 4
    1
    Дсеррррр4444
    Идиоти!!!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари