Спелео клуб „Академик“ организира игри и забавления за русенските деца

0
Поканени са всички деца с приключенски дух и интерес към природата
Поканени са всички деца с приключенски дух и интерес към природата Снимка: Община Русе

Поканени са всички деца с приключенски дух и интерес към природата

На 13 юли (четвъртък) от 16:00 часа в Лапидариума на Регионалния исторически музей Спелео клуб „Академик“ организира игри на открито на тема „Учим чрез игрите – историята близо до нас“. Събитието е втората инициатива по проекта „Едно скаутско лято в Русе“, който се реализира с финансовата подкрепа на Фондация „Русе – град на свободния дух“. Инициативата е напълно безплатна и е насочено към деца на възраст между 7 и 15 години.

С много игри и забавления ще бъде представена скаутската идея на децата и техните родители. В Лапидариума на Историческия музей Спелео клуб „Академик“ осигурява атракция с въжен асансьор и слаклайн лента за балансиране. След инструктаж и обезопасяване желаещите деца ще могат да преминат предварително подготвените трасета.

С помощта на служители от Регионалния исторически музей децата ще се научат как се прави римско бижу, както и ще чуят много любопитни исторически факти. Организаторите от Спелео клуб „Академик“ ще запознаят присъстващите на събитието с дейностите и веруюто на скаутското движение.

Поканени са всички деца с приключенски дух и интерес към природата, планината и усвояването на нови знания и умения.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари