Забавления за малки скаути организират от клуб „Академик“ в Русе

0
Деца между 7 и 15 години могат да участват напълно безплатно в лятното занимание
Деца между 7 и 15 години могат да участват напълно безплатно в лятното занимание Снимка: Спелео клуб „Академик“

Деца между 7 и 15 години могат да участват напълно безплатно в лятното занимание

На 30 юли (неделя) Спелео клуб „Академик“ кани децата на възраст между 7 и 15 години и техните родители на третото си лятно занимание. То ще се проведе от 10:00 часа на централната алея в Парка на младежта срещу чешмата „Пастирката с конче и теленце“. Това е поредната инициатива от проекта „Едно скаутско лято в Русе“, подкрепен финансово от общинска фондация „Русе – град на свободния дух“.

Бъдещите малки скаути ще играят и спортуват на открито и ще се запознаят със скаутската идея и организация, като събитието ще премине под мотото „Спортувайки аз ще бъда здрав“.

Скаутите отново са подготвили много интересни предизвикателства за ентусиастите и любителите на движението и природата. Малчуганите ще могат да се забавляват с динамична въжена градина, слаклайн лента (балансиране, ходене или скачане на опъната във въздуха лента), логическо редене на пъзел, фризби и още много други изненади.

Участието в събитието е безплатно.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари