Социалисти искат да прекратят мандата на Корнелия Нинова

1
Юрий Асланов заяви, че това е първа стъпка за прекратяване на срива на доверие в партията
Юрий Асланов заяви, че това е първа стъпка за прекратяване на срива на доверие в партията Снимка: БГНЕС

Юрий Асланов заяви, че това е първа стъпка за прекратяване на срива на доверие в партията

Членовете на идейната платформа "Социализъм XXI век" ще предложат като извънредна точка на заседанието на 50-ия конгрес на БСП, което ще се проведе в събота, прекратяване на мандата на председателя на БСП Корнелия Нинова. Това заяви за БНР Юрий Асланов от формацията.

По думите му, ако БСП не се раздели със сегашния си лидер, на предстоящите избори партията се получи още по-отчайващ резултат.

"Мисля, че не е време да се говори за оставка, каквато тя очевидно няма да подаде, а за прекратяване на мандата на председателя на партията, като първа стъпка за прекратяване на срива на доверие в партията."

От "Социализъм XXI век" са внесли в деловодството на конгреса и проект за политическа резолюция със спешни стъпки за прекратяване краха на БСП.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари