Собственик на бар в Царево: Останахме само ние, водните костенурки и боклуците на плажа

7
Иян Тунджев: Държавата е длъжна да помогне
Иян Тунджев: Държавата е длъжна да помогне

Държавата е длъжна да помогне

Туристите си заминаха. Останахме само ние, водните костенурки и боклуците на плажа. Държавата е длъжна да помогне. Дали е виновна или не – въпросът е спорен. Това заяви Иян Тунджев - управител на бар на плажа в комплекс "Нестинарка" в предаването "Твоят ден" по NOVA NEWS.

Той обясни, че щетите се делят на директни - загуби от щетите по материалната база – чадъри, шезлонги, барбарони, маси, столове и индиректни. „Индиректните загуби са от това, че пропуснахме една силна седмица – последната седмица на официалния празник 6 септември и традиционния рибен фест в Царево. Това е важно перо за нашите приходи. Чудим се дали няма да загубим и доверието на туристите в района”, каза Тунджев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    17
    Вий
    ЗАЩО ИСКАТ ПОМОЩ ОТ ДЪРЖАВАТА. В ЕВРОПА ВСЕКИ ЧАСТЕН ТЪРГОВЕЦ СИ ПЛАЩА ДАНЪК И СЕ ОПРАВЯ САМ ТУК АЛЧНИТЕ ИСКАТ ДА НИ ДЕРАТ ЯКО, ПЪК ДЪРЖАВАТА ДА НАЛИВА СРЕДСТВА(ОТ НАШИЯ ДЖОБ) ЗА ЛИЧНОТО ИМ БЛАГОДЕНСТВИЕ. ДА ИМ ОПРАВЯ КАШИТЕ ПО МОРЕТО ТЕЗИ, КОИТО СА ГИ СЪТВОРИЛ. НИКАКВА СЪПРИЧАСТНОСТ, НИКАКВО СЪЖАЛЕНИЕ!!!!!!!! МАЛКО ВИ Е!!!!! НАПРАВО В МОРЕТО ОТПЛУВАЙТЕ. МАРОДЕРИ ГНУСНИ!!!!! ПОЖЕЛАНИЕ ОТ СЪРЦЕ.
  • 5
    16
    Аз
    Добре че бяха караваните и подпряха водата, иначе щеше да бъде още по-страшно
  • 3
    15
    Потресен
    На родните търгаши по българското черноморие им пожелавам следващия сезон да ги залее още един такъв потоп, но в началото на сезона.
  • 9
    14
    Пешо
    Има застраховки стига плакахте
  • 13
    13
    русенец
    Ама вие доверието към нашето черноморие го загубихта отдавна. Особено на средния и саможния турист. На туриста, който не иска да бъде мамен, обиждан, лъган. Туристът, който търси качество на обслужването, култура, възпитание и добра храна и питиета. Ако някога загубя доверието си в гръцките и турските курорти, ако италиянската и испанската ревиера са много скъпи, може отново да се замисля да стъпя на нашето бетономорие. Но при условие, че сте се научили как да посрещата туристи и как да си вършите работата.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари