Смразяващо предсказание на Нострадамус: Великата камила пак ще пие вода на Дунава!

0
Ако тълкувателите на Нострадумас не грешат, светът е на крачка от Трета световна война
Ако тълкувателите на Нострадумас не грешат, светът е на крачка от Трета световна война

Ако тълкувателите на Нострадумас не грешат, светът е на крачка от Трета световна война. Всички основни персонажи и подсказващи събития са в наличност. Остава само официалното излизане на сцената на  третия Антихрист, наречен от Нострадамус „Мабус”.

третият-антихрист

Случайно или не, секретарят на Военноморските сили на САЩ носи злокобната фамилия – Ray Mabus / Рей Мейбъс/.

Което не значи, че му приписваме ролята на Разрушителя. Мабус може да означава и друго: инициали на съюз, код, конкретен човек, но по-млад. И все пак Рей Мабус се припокрива в доста точки с описания от Нострадамус Антихрист. Липсата на информация за родословното му дърво, също засилва подозренията. И това е видно от американски публикации от 2009 г., когато е назначен за секретар на най-мощното звено от американската армия.

Кое поставя Мейбъс в групата на заподозрените?

Заемал е ключови управленски позиции в щата Мисисипи, посланик на САЩ в Саудитска Арабия  през 1994-1996 година. Роден е на 11 октомври 1948 година. Числото 11 притежава енергия, скрита сила и разрушителна мощ.

Почти всички съдбоопределящи събития в историята на човечеството са свързани с числото 11. А числото на живота му е 7 – власт, влияние и сила. Започва от ниски, но ключови позиции на различни държавни и частни институционални нива; има авторитет, справя са с трудни казуси; познава Близкия изток, чете лекции за политическата обстановка в региона.

ray-mabus

Американското правителство съгласува всяко свое действие с екип от психолози, стратези и есктрасенси, и мнозина видяха в това назначение първото стъпало към Трета световна война. Или поне умишлено търсене на съвпадение с пророчеството на Нострадамус, с цел всяване паника в политически опоненти.

 Нострадамус е оставил най-малко 12 четиристишия, които могат да бъдат интерпретирани като предсказание за Трета световна война.

Четиристишие 16, центурия I. Използват се астрологически символи, за да се посочи датата на евентуална война:

„Косата ще се свърже с езерцето в Стрелец, в неговата  най-висока точка. Чума, глад и смърт от въоръжени ръце, столетието се приближава към своето обновление”.

„Връзката към езерото“ може да означава принадлежност към водна планета или зодия. Един от коментаторите тълкува „езерцето“ като „Водолей“ и преведен фразата, както следва: „Когато Сатурн и Водолей са във връзка със Стрелец”.

Четиристишие 46 центурия II: „След голямото нещастие на човечеството го заплашва по-голямо, когато се обнови големия цикъл на столетието, Проливен дъжд от кръв и мляко, глад, войни и болести. В небето ще се види огън, последван от диря от искри”.

„Огън, последван от диря от искри” може да се отнася за някоя по-голяма комета. През 1986 г. през небето премина Халеевата комета но на огромно разстояние, без катастрофални последици за Земята. Поради което е възможно Нострадамус да визира метеорологични явления, като например падането на метеорит на Земята. Въпреки че точната дата не е посочена, фразата „когато се обнови столетието”, може да се смята за крайъгълен камък на новото хилядолетие. Войната ще донесе дъжд от кръв, мляко, глад и болести. Не е ясно какво означава „мляко“ за описаните събития.

Появата на комета Нострадамус споменава другаде: в четиристишие 62 центурия II, който гласи следното:

 “Мабус скоро ще умре, с което ще свърши ужасната гибел на хора и животни. Изведнъж ще дойде възмездието, сто ръце, жажда и глад, когато прелети кометата”.

Ключът към разбирането на текста е „Mабус”. Това може да бъде някой, който все още не е постигнал известност, сила и слава. Що се отнася до „гибел на животни”, които ще умрат заедно с хората, очевидно става дума за ядрени оръжия.

Ерика Читем, тълкувател на Нострадамус, смята, че „сто ръце“ са бежански лагери във всички краища на света, където ще се води война. А кометата е бойна ракета, която, по разбираеми причини, Нострадамус е определил като небесно тяло.

Друг четиристишие от особено значение за XXI век, е № 63, центурия I, където Нострадамус написал ясно и категорично:

 „Чумата ще мине, светът ще стане по-малко, за дълго време земята ще бъде спокойна. Хората ще пътуват безопасно по въздух, по суша и море, а след това отново ще започне война”.

Вероятно се има предвид кратка затихване на бойните действия, временно осъзнаване на катастрофалните последици от войната, но по-късно по нов повод ще се възобнови.

Центурия III. 3 “Когато Марс, Меркурий и Луната се съберат на юг, ще настъпи голяма суша. В дълбините на Азия ще стане земетресение; и Коринт, и Ефес ще се окажат в затруднено положение“.

Описаните на планетите, събрани на юг, се тълкува по различен начин. Луната се свързва с народите, Марс е богът на войната в римската митология, а Меркурий – пратеник на боговете.

Коринт – древногръцки полис, разположен между Централна Гърция и Пелопонес, в близост до коринтския канал. През 1858 година е разрушен от силно земетресение. Коринт днес е малък град, но един от символите на Гърция.

Ефес – един от най-важните древногръцки градове, но днес се намира на територията на Турция. Родно място на бащата на историята Хераклит и също един от символите на Турция.

Според тълкуватели, Коринт и Ефес ще се окажат в междинната зона между два или повече враждуващи лагера.

„Великата камила пак ще пие вода на Дунава“

Камилата в случая е метафора. Обитава Северна Африка, Близкия Изток, части от Западна Азия. Бежанците към Европа са от Близкия Изток и Северна Африка предимно.

Река Дунав преминава през териториите на 10 държави, в това число и през Германия и Австрия. Случайно или не, бежанците от Сирия и другите арабски държави се насочват именно към Германия и Австрия. Австрийска е и фирмата, която инициира проекта за газопровода „Набуко”, от чиято осуетена от Ирак и Сирия реализация, започнаха и проблемите в Близкия Изток,  с днешен резултат – масова миграция.

2015 година ще бъде запомнена с продължителни горещини, суша, което се отрази на продукцията в земеделските райони в Европа и Азия. Не липсваха и земетресения – в Непал, Турция, Китай, Пакистан, Афганистан и др.

“Третият антихрист бързо ще унищожи всичко, като неговата война ще продължи 27 кървави години. Неверниците сяте умрат пленени, прокудени с кръв, човешки тела, вода и кървав град ще покрият земята“.

Според тълкуватели на Нострадамус, в своите четиристишия той говори за трима антихристи. За първите двама се смята, че са Наполеон и Хитлер.

В англоезичния сайт tedmontgomery.com  се описват белезите и събитията, по които Антихриста може да бъде разпознат.
Третият Антихрист се е появил в началото на 1990 г. Започнал е политическата кариера на ниско ниво, но ще напредва и ще става все по-алчен за власт.

Ще се превърне в световен лидер, въпреки че злоупотребява с властта си. Той ще бъде повлиян от старите обичаи, известни в литературата, но като цяло забравени. Антихристът ще бъде по-лош от Хитлер и в момента живее /или е живял/ в Близкия изток.

Той е в много важен момент в живота си. В момента в държавата му има много насилие, политически крамоли и корупция.

Въпреки мащабните пропагандни кампании на Антихриста, които рисуват чудна картина на неговите постижения в световен мащаб, други данни за отвратителните му зверства  ще изтекат „зад кулисите“.

Антихристът ще прекара много години зад кулисите на общественото внимание преди да се появи на международната сцена.

Когато му дойде времето, той ще се възползва от политическата ситуация, за да се издигне на власт в държава в Близкия Изток. Няма да има значение, че не е роден в същата страна. Той ще се възползва от законови вратички. Той ще подклажда бунтове, ще покаже на различните опозиционни политически групи, че подкрепя каузата им, но в действителност ще ги настройва една срещу друга.

Антихристът ще действа в Средиземно, Червено и  Арабско море. Ще получи огромна световна сила. Четвъртък ще бъде важен ден за него; той ще го определи за свой ден за поклонение. Ще бъде заплаха за всички, но особено на изток, защото той ще поеме контрола над Китай, Русия, както и в цяла Азия. Антихриста ще развива философия, основана на Маркс и Енгелс.

Русия и Китай ще бъдат уязвими към философията му, заради миналата си идеологическа свързаност с комунизма. Ще корумпира религията на християнството с намерението да го унищожи, но ще наруши и Исляма.

Той ще подражава на Хитлер и ще се опита да го задмине, избягвайки грешките му. Ще има достъп до книги и материали, които не са налични или известни на широката общественост. Ще има възможност да проучи секретни нацистки документи.

Този човек ще бъде обречен от самото начало на кампанията си, защото ще се противопостави на централни духовни сили, които изграждат материята на Вселената. Подобно на много тирани, неговата империя и власт ще бъде нестабилна.

Когато Антихриста превземе Европа, ядрените оръжия ще опустошат много точки на планетата, ще предизвикат „млечен дъжд“.  Земята ще се покрие с трупове.  Антихристът ще бъде толкова ужасен и мощен, че законните владетели на другите държави няма да бъдат в състояние да спрат унищоженията. Цели родове ще бъдат заличени.

Антихристът ще изглежда всемогъщ, но „звездата му ще падане“ и властта му ще се прекърши в ключови места. САЩ, Канада, Русия, а по-късно и Северна Европа, ще се обединят. Въпреки че Антихристът ще владее цяла Азия, след време няма да бъде в състояние да контролира Русия.

В пророчествата на Нострадамус са говори за сила, наречена Огмиос, която ще победи Антихриста, но след продължителна война.

Известно е, че относно годините на събитията, Нострадамус е труден за тълкуване, поради което има и различни интерпретации на неговите четиристишия.  Представихме едно от тях, според което Антихриста вече е сред нас.

Ако то е вярното, Антихриста не е само сред нас, но и  добре възприеман от тайните общества, които разчитат на познанията и контактите му в Близкия изток, за да контролират важните ресурси на този регион в бъдеще време – природните горива.

Този човек има авторитет и качества, но още не е на първата страница на днешната история.

Източник: Между редовете
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари