Служители на „Топлофикация - Русе“ излизат на протест

0
Служителите ще щурмуват кръговото на "Дунав мост" с личните си автомобили
Служителите ще щурмуват кръговото на "Дунав мост" с личните си автомобили Снимка: „Топлофикация - Русе“

Служителите ще щурмуват кръговото на "Дунав мост" с личните си автомобили

Утре, 29 септември, от 07:45 часа, са предвидени протестни действия на служители от „Топлофикация - Русе“ в района на Дунав мост.

Причината за протеста е несъгласие с подписването от министъра на икономиката териториалния план за справедлив преход, в който Русе отсъства. Решението е взето спонтанно днес следобед и не се организира от синдикатите, информира Русе Медиа.

Служителите ще излязат с личните си автомобили и ще се движат с клаксони в района от ТЕЦ а-до кръговото на Дунав мост, като не предвиждат блокиране на движението.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 10
    1
    Русенец
    Нека пътво ми обяснят, защо енергията за затопляне на кубик вода расте и става все повече и повече, от година на година? Защо, когато газта скочи на 350 лв, парното и то скочи на 150, но когато газта падна на 60 лв, парното си остана на 150?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари