Протест блокира кръговото на Дунав мост

3
Служители на „Топлофикация - Русе“ излязоха на протест тази сутрин
Служители на „Топлофикация - Русе“ излязоха на протест тази сутрин

Служители на „Топлофикация - Русе“ излязоха на протест тази сутрин

Служители на „Топлофикация - Русе“ блокираха кръговото на Дунав мост в знак на протест срещу подписването от министъра на икономиката на териториалния план за справедлив преход, в който Русе отсъства.

Решението за протеста е взето спонтанно и не се организира от синдикатите. Служителите излязоха с личните си автомобили и блокираха кръговото, като по този начин затрудниха движението в района.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    14
    до 12
    На остров Хокайдо имат централно парно. Липсата на такова на южните острови е на-вече поради изискванията за антисеизмично строителство. В Берлин имат ТЕЦ, даже и през лятото можеш да пуснеш радиатора, защото топлоподаването не спира. Прочие, тези ТЕЦ-ове са на въглища. Няма да ти споменавам, че за дим и прах и дума не може да става!
  • 0
    13
    Фиона
    Само не ми стана ясно, защо хората от Мартен и района трябваше да са потърпевши...
  • 3
    12
    Инж., до 11
    Обясни го на японците. Никога в историята си не са имали централно топлоснабдяване. Сигурно защото са по тъпи от нас. Да произвеждаш топлина и да я пренасяш на десетки километри е малоумно. С очите ми съм виждал табелката "произведено в Чехия, 1936 година". Те са четири котела в ТЕЦ-а. Това просто трябва да престане да съществува.
  • 0
    11
    Европа
    По добро измислено от ТЕЦ - топла вода и отопление няма. Но новите господари са решили , че бъдещето е само за богатите. Така да бъде. Българите са богати - над 90 % собственици на жилищата си и земите си, над 100 милиарда лева депозити . Българите не ги мислете.
  • 1
    10
    Спокоен
    Колата ми "лопа" половин час на празен ход докато ги изчаквам. Не съм симарохофил, но не ми е кеф да ми струва пари протеста на някой си. И за 50 стотинки гориво да съм изразходил, моите 50 стотинки са.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари