Протест пред Топлофикация Русе

2
Енергетиците се заканиха отново да блокират Дунав мост
Енергетиците се заканиха отново да блокират Дунав мост

Енергетиците се заканиха отново да блокират Дунав мост

Работници и служители на Топлофикация Русе ще протестират днес в 12:00 часа пред портала на дружеството. Целта на протеста е да уведоми обществеността за солидарността към исканията на всички енергетици в страната.

В изявление на ръководството на дружеството се казва, че протестът е и предупреждение, че ако исканията на енергетиците не бъдат удовлетворени, те ще повторят организирания протест в района на Дунав мост на 3 октомври.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    19
    до 14
    Тролче ДеБилно, точно Доган и Пеевски имат най голяма далавера от мафиотската сглобка, затова и я крепят! Ама скоро заминавате в канала, откъдето изпълзяхте, хахаха
  • 4
    18
    Кунка Кунчева
    Служителите в Тец Русе нищо не разбират по добре да ги махнем и да сложим нови. Имам един съсед който е турбинист и нищо не разбира. Жена му му изневерява а дъщеря му Виктория е проститутка. Да махнем тези некадърници. Има много добри украински специалисти, които си търсят работа.
  • -6
    17
    Кавалчо
    СТАВАЙ, НАРОДЕ, И ГИ ПОМИТАЙ ТИЯ ПРОДАЖНИ ПРЕСТЪПНИЦИ НА ВЛАСТ!
  • 6
    16
    От Русе
    Затваряйте и без това полза от ТЕЦ Русе няма. Лятото в най голямата жега спира топлата вода, зимата в най голямия студ спира парното. А да не говорим за рекета такса сградна инсталация. Ползавам един два месеца в годината парно и топла вода но не пропускате ежемесечният рекет такса отчитане и такса страдна инсталация.
  • 10
    15
    Съвет
    Недейте блокира нищо, защото русенци НЕ ви подкрепят, още повече "консултанта" ви, задкулисния собственик.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари