След военна шега: Синът на Дмитрий Песков отказа призовка

0
Журналисти устроиха шега на сина на високопоставения служител на Кремъл
Журналисти устроиха шега на сина на високопоставения служител на Кремъл

В пряк ефир призоваха сина на говорителя на Кремъл да се яви във военното окръжие

Водещият на канала „Популярна политика“ Дмитрий Низовцев в пряк ефир позвъни на сина на говорителя на Кремъл Дмитрий Песков - Николай и го повика във военното окръжие да му връчи призовка, съобщава изданието "Инсайдър".

Каналът в YouTube е създаден от привърженици на руския опозиционер Алексей Навални, уточнява bTV

Дмитрий Нозовцев се представя за чиновник от военния комисариат и предлага на Николай Песков да се яви за оглед на другия ден в 10 ч. сутринта.

"В 10 сутринта утре, разбира се, аз няма да дойда. Ако вие знаете, че аз съм г-н Песков, сте длъжен да разбирате, че не е съвсем правилно да се явя там. Ще решавам това на друго ниво. Въобще, трябва да разбера какво се случва и какви права имам. Да ме вземат утре - повярвайте, нито на вас, нито на мен ни е нужно. Нямам проблем да защитавам родината, но трябва да разбера целесъобразността на моето явяване там, говоря ви за определени политически нюанси", казва синът на Песков.

На въпрос, може ли да сложат отметка срещу фамилията му в графата "Съгласен ли е да отиде доброволец на фронта?"

Николай Песков отговаря: "Не, не трябва да слагате такава отметка". После заявява, че е "готов да тръгне, но не по ваша молба. Виж, ако Владимир Владимирович (Путин - б.р.) ми каже, че трябва да отида, ще отида."

Часове след като клипът доби популярност, говорителят на Кремъл Дмитрий Песков защити сина си Николай, като заяви, че е в течение на случилото се, но добави, че не е била публикувана цялата версия на този телефонен разговор със сина му.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари