Слави Василев: ПП са шарлатани, дневният ред се плете в Брюксел и Вашингтон

3
Служебният кабинет успя да върне „Лукойл” в България от Швейцария, за да си плащат данъците у нас, заяви политологът
Служебният кабинет успя да върне „Лукойл” в България от Швейцария, за да си плащат данъците у нас, заяви политологът Видео: NOVA

Служебният кабинет успя да върне „Лукойл” в България от Швейцария, за да си плащат данъците у нас, заяви политологът

Президентът не е започнал атаката срещу управляващото мнозинство. Той просто изрази мнение и позиция. Това заяви в предаването „Офанзива” по NOVA Слави Василев по повод напрежението между двете институции.

"Служебният кабинет успя да върне „Лукойл” в България от Швейцария, за да си плащат данъците у нас. Тогава уговорката беше, че няма да се пипа концесията на пристанище "Росенец", каза още Слави Василев.

"Резултатът от концесията в „Росенец” няма да бъде засилване на контрола на българската държава върху нефтопродукти, влизащи в страната, а ще бъде съсипване на българска рафинерия", смята Василев.

По думите му, в случая с рафинерията, стратегическият ни интерес е пристанището да остане под контрола на руската компания, за да може тя да продължи да функционира.

Дневният ред на тази коалиция не се плете в София, а в Брюксел и Вашингтон”, посочи Василев.

По думите му с изказването на Радев, че „Украйна сама настоява да води тази война”, президентът „не е преминал границата". "Стратегическият интерес на България и на Европа е Путин да не загуби тази война. Русия е ядрено въоръжена държава, където той управлява 20 години”, каза той.

"Президентът Радев смята, че този дневен ред трябва да се кове в София, спрямо интересите на българския народ и българската държава", смята политологът.

ПП се оказаха едни шарлатани, които изгряха на небосклона на политическото небе като антитезата на Борисов, а направиха правителство с него", заяви още той. И допълни: "Всичките онези добри практика на "кабинета Борисов" се възвръщат лека-полека", визирайки инхаус процедурите, които заобикалят Закона за обществените поръчки.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    5
    George Harrison
    Смърт на комунистите и техния бизнес, Да живей България!
  • -3
    4
    СкъсанЛявЧервенШушон
    Още една руска подлога загрижена за Русия , а не за България, Още един го настъпиха по мазола на ръката, мазол който е станал от правене на чекии на Путин. След като сме в ЕС и НАТО е редно да се съобразяваме не само с интересите на България на нашите партньори от ЕС и САЩ, а не с интересите на Русия, която вече е и враг. Всеки който защитава интересите на една агресивна, фашистка държава като Русия, с диктатор Путин, е враг на България и нашите партньори от Брюксел и Вашингтон. Изказванията на такива пундеци като Слави Василев не трябва да се толерират и трябва да се разследват от компетентните органи, защото това което е казал тая необрязана руска свиня не кореспондира с демокрацията и свободата на словото. Ясно е, че тоя защитава руските интереси, а не българските и обвиненията в някакви енергийни проблеми за България с отнемането на Росенец от Лукойл са неоснователни и чиста лъжа! Изривай русоидната сган в мръсния канал!
  • 3
    3
    Георги
    Голяма подлога си бе Огнянов!
  • 2
    2
    Напомням
    "Стратегическият интерес на България и на Европа е Путин да не загуби тази война.". Какъв е тоя стратегически интерес в който империята на злото обявила ни за "вражеска държава" печели войната? Очевидно е, че интереса не е на България и Европа а на някакви руски агенти. Той още не е взел Украйна и вече демонстративно точи зъби за Полша. Скоро май май ще има още един агент в "Миротворец" и това ще е въпросния дебил Слави Василев.
  • 8
    1
    добре казано
    който е гласувал за ппппутките е все едно да гласува за герб - национално предателство и all inclusive място запазено в ада
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари