Слави Трифонов: Всичко тепърва предстои

2
Благодаря ви най-искрено за най-ценния подарък, който ни направихте
Благодаря ви най-искрено за най-ценния подарък, който ни направихте Снимка: БГНЕС / Архив

Благодаря ви най-искрено за най-ценния подарък, който ни направихте

Уважаеми приятели, скъпи приятели, най-ценният подарък, който един човек може да направи на друг човек е да му се довери.

Доверието е безценен подарък.

Важен подарък.

Най-важният подарък.

На всички, които гласуваха за “Има такъв народ” и ни се довериха - благодаря от мое име и от името на моите колеги.

Благодаря ви най-искрено за най-ценния подарък, който ни направихте.

Благодаря ви за вашето доверие.

Оценявам го безапелационно и съм ви задължен безгранично.

Благодаря и на всички вас, които в тази кампания работихте отдадено с ума си и с качествата си за “Има такъв народ”.

Благодаря ви! Вие сте истински воини!

И на всички, които ни подкрепят, и на всички, които злорадстват, ще кажа само: Всичко тепърва предстои.

Слави Трифонов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    4
    читател
    SIK TRANZIT GLORIA MUNDI / Така минава световната слава...\
  • 2
    3
    сяра
    Толкова беше... чак накрая, когато беше късно, се сетихте за интересите на БЪЛГАРИТЕ, а не за прокарването на "евроатлантическите ценности" (лгбт извращенията на сащ)... По политики - ГЕРБ=ПП=ДПС=ДБ=ИТН=стефан янеф (кой му знае името на партията (еднодневка е и тя). След ИТН резултатите им ще бъдат същите и на пп (продължаваме пиците с кристали) с тяхната антибългарска политика и политика на омраза!
  • 14
    2
    Тоя е наглец!
    Тоя е повече от наглец! "Благодарил" на някакви тинейджъри, фенове на просташката му чалга, които крещяха като луди, слушайки го на "концертите" му да се дере и да пее фалшиво "възрожденски песни"! "Всичко тепърва предстои", рекъл Сакатият учиндолсик бос!! Същият, който говореше на българския народ седнал на дивана, по чехли и с мръсен домашен панталон, понеже, както е известно, той не може да стои изправен, да направи и две крачки, не може и да помести задника си от дивана без чужда помощ! Това, което предстои, коварен мерзавец, продажник, предател и лакей на онзи милиардер от сараите, който "проектира" чалгарската ти сбирщина и който ти нареждаше кого да налагаш за управител на БНБ, за премиери и министри, все нищожества, измамници, плагиати, един пък продавал шнорхели и гащи на някаква сергия на пазара, под негово давление "брокерът ти" Гроздю, нищожество та дрънка, изнудваше Кирил Петков за няколко милиарда, които да влязат в делянпеевския джоб! Ами, това, което предстои, Сакато нищожество е, чалгарската ти сбирщина, изпълнила мократа поръчка на сарайско-банкянската шайка от мафиоти и мутри като теб, и свали Никола Минчев и Кирил Петков, да стане за посмешище на българския народ, с който се подиграваше две години и разиграваше държавата, да бъде мразена и презирана, и да продължава да вони на леш на бунището, където я изхвърли българският народ, както вониш и ти!IKBVM
  • 16
    1
    Незнаещ
    Как ли ще го преживее Тошко,че вече няяяяма да дирижира оркестъра и да важния ???
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари