Слави Трифонов: Това ли ще правим като държава? Ще транспортираме с “Фалкон” всеки пребит българин в РСМ?

0
Най-силният инструмент за влияние от страна на България върху Северна Македония си остава връщането на ветото, заяви лидерът на ИТН
Най-силният инструмент за влияние от страна на България върху Северна Македония си остава връщането на ветото, заяви лидерът на ИТН

Пребитият българин в Северна Македония Християн Пендиков току-що беше транспортиран в България с правителствения самолет “Фалкон”.

Това ли ще правим като държава?

Ще транспортираме с “Фалкон” всеки унизен и всеки пребит българин в Северна Македония?

Българите от Северна Македония искат да бъдат защитени от българската държава с всички възможни лостове за влияние.

Те не искат да бъдат транспортирани.

Те искат да живеят свободно и достойно там, в собствения си дом.

Там, където са се раждали и умирали техните предци.

Там, където са се раждали и умирали техните майки и бащи.

Като българи.

Цялата българска държава, с всичките си лостове - парламент, президентство, евродепутати, медии, с цялата власт, която има, трябва да направи така, че всеки българин в Северна Македония да бъде защитен, уважаван и дори защо не - да изпитват страхопочитание към него.

А най-силният инструмент за влияние от страна на България върху Северна Македония си остава връщането на ветото. Аз и моите колеги ще направим всичко възможно това да се случи.

P.s. Цялата жълтопаветна клика иронизира и се смя на онова “Заради Македониииия”. Сега смешно ли ви е? Няма ли да се посмеете на избуялата агресия и посегателства над българите в Северна Македония, след падането на ветото? Няма ли пак да похвалите своите идоли Христо, Асен и Кирчо за евроатлантическото гласуване за Северна Македония? Няма ли да се посмеете на побоя над Християн?

Слави Трифонов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    3
    До 1 ви
    В кой свят живееш бе тъпак?!
  • 3
    2
    бах ти глупаците
    Наглец си ти тъпоумнико.Прав е Слави .Не може да лети самолет за всеки пребит ..Дали утре ще лети за тебе ,ако ти надуят тъпото канче.А лекарите в С.Македония сигурно няма да уморят нарочно ...бугарина .Все пак са лекари и имат мноооого повече мозък от тебе.
  • -2
    1
    Тоя е наглец!
    А ти какво искаш бе, сакато чудовище?! България да остави пребития ни сънародник на "лечение" в град, където пребиват българи?! това ли искаш бе, чалбгарино? Я си натискай задника на дивана и не се обаждай, защото отдавна си труп, политически труп, а физически - почти труп дето мърда, ама е полужив труп! Абе, сакатия, нещо много се "проявяваш" в мрежата ,без никой да иска мнението ти, понеже, както знаеш, и никой вече не те бръсне за слива, ама, да не би да си получил от Кремъл нова мокра поръчка и да очакваш фатмакът от село Славяново, кремълският слуга, да ти я възложи неофициално, както ти възложи и първата ,с която свали Кирил Петков?!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари