Слави Трифонов: "Мини Марица-изток" няма да се закрива, ако зависи от ИТН

0
Трифонов подчерта, че трябва да бъде върнато българското вето срещу Република Северна Македония
Трифонов подчерта, че трябва да бъде върнато българското вето срещу Република Северна Македония Снимка: Павлина Дудева / БТА

Трифонов подчерта, че трябва да бъде върнато българското вето срещу Република Северна Македония

"Ако зависи от ИТН комплексът "Мини Марица-изток" няма да се закрива".

Това каза по време на среща със симпатизанти лидерът на ПП "Има такъв народ" (ИТН) и водач на листата в 27-МИР - Стара Загора Станислав Трифонов, предаде БТА.

"Трябва да се направи всичко възможно комплексът да се запази и неговото затваряне да се изтегли максимално напред във времето", посочи още Трифонов. Запазването на комплекса е от националната сигурност на България, а затварянето би застрашило енергийната сигурност на страната, отбеляза той.

Според лидерът на ИТН България е в политическа криза като френската държава през 60-те години на миналия век. "Ние предлагаме вариант, но трябва хората да искат наистина да се проведе референдум, който да предизвика свикване на Велико народно събрание, което да промени политическата система у нас", каза водачът в 27 МИР.

Трифонов подчерта, че трябва да бъде върнато българското вето срещу Република Северна Македония. "Това е казус, който касае всички българи, не само тези, които живеят в Северна Македония".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари