Слави Трифонов: Когато нормалните хора изпитват тъга, аз изпитвам ярост

1
Много ме натъжи поредното убийство на дете на пешеходна пътека, написа той в социалната мрежа
Много ме натъжи поредното убийство на дете на пешеходна пътека, написа той в социалната мрежа Снимка: Facebook

Много ме натъжи поредното убийство на дете на пешеходна пътека, написа той в социалната мрежа

"Много ме натъжи поредното убийство на дете на пешеходна пътека. Всъщност, аз съм такъв, че когато нормалните хора изпитват тъга, аз изпитвам ярост. И, за да не става много лично, ще ви кажа, че се опитвам да измисля всякакви варианти, с които да помогна това да спре. От всички градове да се опаковат с камери до брутални закони, които да плашат и наказват извършителите на подобни престъпления. Дали това ще помогне, не знам. Опитвам се да правя, каквото мога с моите възможности. Но истината е, че има част от нашите съграждани, които явно не притежават чувство за отговорност, състрадателност и морал и не знам как да ги спрем. Явно е въпрос на манталитет. А как се спира нещо, което вече е създадено… нямам отговор, но разбира се, трябва да се борим. Всички. Кой с каквото може. И денят е мрачен, и лятото си отива, общо взето тъжна работа".

Публикацията на Слави Трифонов завършва с песен, "за всички деца, избити по пътищата на България, за които лятото вече няма да дойде".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари