Слави Трифонов: Честит празник, уважаеми български полицаи!

0
На този ден се чества професионалният празник на българската полиция
На този ден се чества професионалният празник на българската полиция Снимка: Facebook/ Слави Трифонов

На този ден се чества професионалният празник на българската полиция

Днес е деня на Св. Архангел Михаил. На този ден се чества професионалният празник на българската полиция. Знам, че всеки може да каже всичко за българския полицай. Ще ви кажа какво мисля аз. Българският полицай е човек като нас. Само дето има повече отговорности от нас. И има много български полицаи, които са готови да жертват времето си, здравето си и дори живота си, за да изпълняват служебния си дълг. И ако за миг отделите в съзнанието си всичко негативно, което сте видяли или чули за българския полицай, ако за миг осъзнаете, че има много български полицаи, които с чест и достойнство изпълняват дълга си, ще разберете, че българският полицай заслужава уважение и че съм прав като ви провокирам да мислите така.

Така че, уважаеми български полицаи, честит празник, желая ви здраве и както е казвал римският пълководец на римляните преди да влязат в бой: “Желая ви сила и чест!”

Слави Трифонов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Кое за жените шофьори е най-неприятното при паркиране?
- Свидетелите!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари