Слагат ли бетон при производството на новите бордюри?

9

Нови бордюри на улица "Н. Й. Вапцаров" вече са в тотална ерозия

Има ли бетон в бордюрите, които се изграждат при ремонта на улици, пита русенец в социалната мрежа. В публикацията му са приложени снимки на разтрошени, я някои вече превърнали са на прах елементи от уличното платно. Мястото е улица "Н. Й. Вапцаров" в Русе.

"Ще си позволя да попитам кой проверява или приема строителните обекти? Новите бордюри по току-що асфалтирания път явно са застрашени от изчезване.... Приличат да са консуматив!", пише Александър Дочев.

"Навсякъде подменените бордюри са тотал-щета. По-добре да бяха оставили старите", гласи коментар под снимките.

Както при повечето сигнали за некачествени ремонти и тук всеобщото мнение е, че се спестява от строителни материали за сметка на русенския данъкоплатец.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    20
    Съдбата
    Бетон има, но без достатъчно цимент!? БЕТОНЪТ Е СМЕС ОТ ЦИМЕНТ, ПЯСЪК И ВОДА! А, че работят общ. поръчки по улиците и въобще в инфраструктурата, по общество безотговорно - е видно. Но кой контролира, а и кой възлага на неблагонадеждни изпълнители-това предстои да се разкрие! АМИН!
  • 4
    19
    10 стинки
    Тротоар с асфалт значи че валяк минава отгоре му. Бетон небетон - толкоз.
  • 3
    18
    русенец
    Цимент в бетона има колкото за цвят. Все пак Бенчо е типичен представител на крадливите убийци кумуняси и е свикнал да прибира! Не знам докога ще го търпим и кога най-после някой няма да му нацепи яко кухата киферица! Крайно време е вече!
  • 9
    17
    ...
    Тези бордюри най-вероятно са обрушени от валяка, когато се е качвал (или слизал) на тротоара за да валира „тротоарните плочи“ направени от асфалт (спестени пари №1). Тези бордюри там би трябвало да са наравно с настилката на пътното платно, ама явно са спестили и от афалта там и платното е останало по-ниско (спестени пари №2). Спестения цимент от бетона в бордюрите няма какво да го коментирам. Какво ще се промени след като общественото внимание е привлечено и въпросът се коментира? Ами, нищо. Все пак в България сме - страната на неограниченото търпение.
  • 6
    16
    Кондьо
    За да се получи бетон,трябват няколко съставки,но основната от която зависи качеството на бетона,е цимента!Та по правилния въпрос е,слагат ли цимент,какъв,колко......?!В случая отговора е виден.Някой си е прибрал комисионната,пак има ли цимент, няма ли......боли го патака!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари