Скоро младите ще губят девствеността си от роботи

0
"Сексуалните роботи са достъпни и в наши дни, но след 10 години те могат да станат истинска напаст
"Сексуалните роботи са достъпни и в наши дни, но след 10 години те могат да станат истинска напаст

В близко бъдеще първата любовна връзка на тийнейджърите ще бъде с роботи, прогнозира професор Ноел Шарки, цитиран от в. "Дейли мирър".

Младите ще губят девствеността си от роботи, а това ще доведе до срив във обществото, защото отношенията между хората ще се „механизират“.

Правейки първите стъпки в любовта с човекоподобни машини, подрастващите няма да могат да изграждат нормални отношения с другите хора. Професор Шарки огласи своята прогноза на Фестивала на науката в град Челтнам, пише Монитор.

"Сексуалните роботи са достъпни и в наши дни, но след 10 години те могат да станат истинска напаст", пророкува ученият. Според него проблемът не се състои само в това да правиш секс с машина. Въпросът е, че първото сношение и първата връзка се помнят за цял живот.

Интелигентните роботи е възможно да сринат обществото, тъй като ще спрат формирането на нормални отношения между хората. Те ще предизвикват чувство за сексуална несигурност както сред момчетата, така и сред момичетата. Никое човешко същество няма да може да се сравнява с тяхната издръжливост и потентност.

Скорошно проучване установи, че една четвърт от младите британци не биха имали нищо против да поддържат сексуална връзка с андроиден робот.

Източник: МОНИТОР
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари