Скандално видео от Дунав мост

29
Арогантно и скандално поведение на служител от БГ тол
Арогантно и скандално поведение на служител от БГ тол

Скандално видео преди посещението в Русе на транспортния министър Николай Събев се появи в социалните мрежи

Видеото е качено в групи, свързани с международни шофьори и транспорт, и на него е записано, меко казано, арогантно и скандално поведение на служител от БГ тол, съобщи Русе Медиа

От записа стана ясно, че действието се развива на ГКПП „Дунав мост“ - Русе при излизане от страната. Скандалът е между рускоговорящ, за когото се твърди, че е бесарабски българин от Молдова, и служител на БГ тол. при ГКПП „Дунав мост“ - Русе при излизане от страната. Коментарите са, че без значение дали чуждестранният шофьор е хванат в някакво нарушение, подобно отношение от страна на служител на държавна структура е недопустимо и е срам за България. Видеото е публикувано вчера, но очевидно записът е правен преди време, тъй като всички участници са по къс ръкав.

Запознати с работата на граничния пункт споделиха, че подобни разправии не са рядкост, въпреки че в случая арогантният език на служителя е безпрецедентен. Най-често такива инциденти са свързани с шофьори на товарни автомобили или на микробуси. При влизането им в страната въпросните водачи са длъжни да закупят тол карта с маршрут на преминаване през страната. Има случаи, когато въпросният маршрут не е изпълнен, променен е и съответно се дължат такси. Това се отразява на гише „Митници“ при излизане от страната.

При такива несъответствия се търси съдействието на екип на БГ тол , които да съдействат за заплащане на дължимите суми. Това е и обяснението защо инцидентът се случва на гише „Изход“ на Дунав мост.

От екипа на Dunavmost се извинявaме зa нeцeнзypния eзиĸ, ĸoйтo пpиcъcтвa в пyблиĸyвaнoтo видeo. Цeлтa e дa сe види пълният зaпиc и инцидeнтът дa cтигнe дo cъoтвeтнитe инcтитyции, ĸoитo дa взeмaт адекватно oтнoшeниe по случая.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари