Скандал и дрифт са предшествали потрошаването на джипа в село Пиргово

2
Шофьорът му се е качил мъртво пиян зад волана и го е ударил в уличен стълб
Шофьорът му се е качил мъртво пиян зад волана и го е ударил в уличен стълб

Шофьорът му се е качил мъртво пиян зад волана и го е ударил в уличен стълб

Историята около потрошения джипГранд Чероки“ в Пиргово е свързана с пиян шофьор и опасен дрифт, научихме от Русе Медиа.

Както вече писахме, вчера към обед 39-годишен мъж е подал сигнал, че е намерил автомобила на майка си с начупени всички стъкла, фарове и габарити и срязани четири гуми.

Всичко е започнало през уикенда, когато братът на подалия сигнала е отишъл с колата в Пиргово на заведение. Мъжът, който е от Тръстеник, консумирал солидно количество алкохол. Жители на селото са подали сигнал, когато се е качил в колата. Имало е и скандал, а водачът е направил опасен дрифт край училището, където в този момент е имало и деца. Екшънът е завършил с удар на джипа в уличен стълб.

Пристигналите на място полицаи са установили, че водачът има алкохол над 2 промила и са го откарали в болница за кръвна проба. Книжката му е била отнета, а колата е останала на място в Пиргово.

Когато брат му е отишъл да я прибере, тя е била потрошена и с нарязани гуми. Подозренията са, че някой от жителите на селото, с когото пияният водач е влязъл в конфликт, си е отмъстил. Според местните не е изключено и самият той да е инсценирал щетите върху колата, защото бил конфликтен и не било за първи път да го хващат пиян зад волана.

И по двата случая има образувани досъдебни производства и се води разследване.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 20
    3
    LOL
    и правилно са постъпили. Вземат му книжката, смъкват му номерата и какво? Пак да си вилнее с джипа на село само, че без книжка и номера. Ама като е тотално потрошен с нарязани гуми вече ще може да вилнее само пеша :D
  • 20
    2
    СвръхАз
    Баси сеслската мъка!
  • 10
    1
    селянин
    буквално не е мой проблем
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари