Дрифтаджията в Пиргово е задържан след граждански арест

17
Шофьорът е дрифтирал край училището в селото, като наблизо имало деца
Шофьорът е дрифтирал край училището в селото, като наблизо имало деца Видео: NOVA

Шофьорът е дрифтирал край училището в селото, като наблизо е имало деца

Отново случай на опасно шофиране в населено място. Шофьор дрифтира край училището в русенското село Пиргово. В този момент наблизо е имало деца, като след това водачът се забил в уличен стълб. Случаят завършил с граждански арест до пристигането на полицейските екипи.

"Децата играеха отсреща на другия тротоар. Две минути преди той да мине, те бяха тук с колелата и тротинетките по улицата", разказа местен жител, предава NOVA.

Свидетелите на случилото се решили да предприемат действия до идването на органите на реда. „Той проявяваше агресия, обиждаше кмета и заплашваше със саморазправа”, разказват още свидетелите.

По думите на една от майките водачът е употребил алкохол преди да се качи на автомобила.

Шофьорът е бил задържан за 24 часа. Той е бил с близо 2,8 промила алкохол в кръвта. По случая е образувано досъдебно производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    8
    Николай Петров
    Мишоци, не коментирайте.. Децата не са ви виновни.. Аз съм живял 20г на това село и сме били много повече деца. Сега децата са малко и всеки е толерантен с игрите им. Минавам доста от там и трябва да ви кажа, че рядко съм виждал така да кръстосват улиците, но и да кръстосат караш бавно и изчакваш. Нищо не ви пречат децата, стига сте писали глупости.
  • 1
    7
    П.К.
    Много ми е интересно,колко от вас могат да кажат,че техните деца на 100% спазват законите за движение!Явно сте доста безгрешни и дали ако това бяха вашите деца щяхте да се заяждате така!И като ползвате определението "селяни" или "селянките"кой трябва да се обижда...знаете ли значението?Грозно и жалко е!
  • 3
    6
    русенец
    Бас държа че редовно хора, които са пили алкохол в това заведение в Пиргово после се качват на колите и хората си затварят очите... просто поредния е имал късмета да блъсне оградата и се е разчуло. А тия деца някой възпитава ли ги, не е нормално това придвижване от видеото. Май имаше правило да се движат в края на лявата лента и да виждат пред себе си насрещния трафик, а не колите да са зад гърба им.
  • 3
    5
    К. Исмаил
    Правилно се изказва журналиста за децата играещи на пътното платно. Не им е виновен джипа, те и преди са си играели там и след това пак.
  • -2
    4
    542
    Селянин очевидно си ти господин вещ в съдебната система. Също така никой, както чуваш или може би не чуваш, не коментира да има "дрифт", това е абсолютно подбор на думи от медията. Колкото до селянките с очилата те ще ги свалят, но ти мозъка си няма да нагънеш вероятно никога. Децата, които не са на тротоара, а трябва да са там, дали нямаше да бъдат размазани от качването на джипа, или гледаме без да виждаме и медиите са ни промили мозъците
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари